13 Mart 2012 Salı

Şerefsizlerin arasında kocaman bir yürek




Tatar Ramazan filminde ''dağlarda kar olsaydım'' söylemekle olmaz bu iş Kadir İnanır. Söylüyorsan hakkını vereceksin. Yüreğinle çıkıp Mehmet Aslantuğ gibi arkadaşını savunacaktın. Mehmet Aslantuğ lafım sana, oynadığın filmler/diziler hakkında yorum yapmak benim işim değil. Ama o kara gecede çıkıp kendini siper ettin ya Ahmet Kaya'ya vahşice saldırırken köpekler, o günden sonra ölene kadar bizim gözümüzde efsane olarak kalacaksın. Sahte adamlar yerine seni sevdik. İş işten geçti, çıkıp da özür dilemelerinin bir manası yok artık Deli Kadir. Kadir İnanır sen koskoca bir illüzyonsun. Seni ve seni sevenleri sevmiyoruz. Hele ki ''sert adam, anadolu delikanlısı'' imajını somutlaştırmak için seni meşrulaştıran sahte insanları hiç sevmiyoruz.

Ahmet kaya'yı koruyan garsonlardan biri olamadın Kadir. O garsonlar için oradaydı Ahmet abimiz, senin gibiler için değil.

6 yorum:

ferishtah dedi ki...

kadir inanır 1, orhan gencebay 2

jose dedi ki...

tatlıses'in mahsun'la düete kendini kaptırması?

cerman dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
ATASAGUN dedi ki...

biri pkklı, öbürü vatan hanini bir çerkez. biri apoyu özledim der öbürü vatan haini çerkez ethemi savunur. nesiniz lan siz? ne ayaksınız olum? açık açık pkk yandaşı olduğunuzu söylesenize.

tayyar dedi ki...

youtube'a link mi kaynattiniz bodom aradan, naptiniz? yoruma bak amına koyim

çıtak dedi ki...

Gidişatı iyi değil Sendika'nın. Kürtçü bir hava esiyor ne zamanda beri.

Yorum Gönder