8 Nisan 2011 Cuma

Sendikaca AŞTİ'k !

Sendikal yürüyüşümüz ve anti popülist ritmimizin büyük ismi Bodom'dan 20.23'te mesaj geldi. "Başkan atla AŞTİ'ye gel." Daha dün gece 03.00 sularında başkan bu leventdem uyuyor, bi'cacık olmaz diyen adam Aşti'ye gel diyince insan kıllandı bi'an olsun. Cebimde nakit taşımayı sevmediğim için, dilenciliği hakikaten yaptırdı bu sefer Bodom bana. 4 dakika dilendim ve cebimde bozukluklarla birlikte 6 tl oldu. Hemen dolmuşa atlayıp 20.38'de 114. perona doğru heyecanlı adımlarla yol aldım. Doğu Karadeniz arabısının önüne gel büyük başkan mesajından sonra perona giriş yaptım.

Bi'baktım ki köşeye pusmuş, ekmek arasını götürüyor. Beni görür görmez, selamından önce "karşim yer misin?" dedi. Bodom = Alçakgönüllülük. Sendikanın İstanbul organizasyonunda yerimi alamadığımdan, İzmir'den gelen Bodom'u 20 dakika da olsa Ankara'da yalnız bırakmak olmazdı. Saniyede 5.2 kelime konuşabilme hızıyla ilk başta zorlansam da daha sonra anlamayı başardım. Çaycı Dayı'ya verdiğimiz telefonla 412 çekimden sonra en iyi pozu yakalabildi Dayı'mız. Bodom ise hala karnını doyurma çabası ve bana methiyeler düzmekle meşguldü. Aşti'deki herkes ise bu iki sendikalıya bakıyordu. Başkan seni mi ünlü sanacaklar beni mi? sorusuna tabi ki seni cevabını veriyordu Bodom fotoğraf çekilirken. 

Daha sonra İzmir'e bağlanarak Sendika'nın diğer üyesi Leventdem'e bağlandık telefon ile. Onun da sesini ilk kez duyuyordum. Tüm dünyada birçok ses işittim lakin Leventdem'in sesi kadar karizma ses duymadım, çok net. Ses telleri nakli yapılıyorsa, en yakın zamanda yapacağım ilk iş operasyonla kendi sesimi değiştirmek olacak onunkilerle.

Günün de değil yılın sözünü dilencilerin parlayan yıldızı Bodom Ankara'dan bildirdi;

Gökmenöz'ün büyüklüğünün yanında benim büyüklüğüm ancak fiziksel büyüklük kalır :(

Saat 21.00'a gelince Doğu Karadeniz arabasına bindirerek, onu yolcu etmek zorunda kaldım. 4 adet yabancı uyruklu kadın ile aynı otobüste 9 saat yolculuk edecek olması yine de Bodom'un yanımdan ayrılırken gözyaşlarını tutmasına engel olamadı.

Bense kalkış yapan otobüsün ardından adeta Kewell dilencilerine nazire yaparcasına; Stay with me Ali Bodom! diye bağırıp uzun bir süre koştum. Koştum ve koştum. :'(

6 yorum:

leventdem dedi ki...

göko tam bi playboy ya :(

cnyvz dedi ki...

sonunda bütün engelleri aşıp girebildim sendikaya ve girer girmez gözyaşlarına boğuldum. göko hayatımda gördüğüm en yakışıklı kepçe desem?

gokmenoz'un kulakları > güntekin onay kulakları

gokmenoz dedi ki...

kepçe mi? başkan sen kepçe görmemişsim :( bye.

teritori dedi ki...

gökmenöz üzgünüm birder ama,
ayhan akman'ın saçları > gökmenöz'ün saçları :(

gokmenoz dedi ki...

karşim haklı olduğun kadar da net bi denklemle karşıma çıktın. saçlarım olsa ok zaten :(

teritori dedi ki...

eskiden bu kadar saç fakiri değildin birader. biraz da saç için dilensen :( al sana gerçek hayattan bi sbt :(

Yorum Gönder