10 Ekim 2011 Pazartesi

Adem ''Büyük''tür Saviola. sbt :(




Böyle harf oyunlu cin post başlığı ile sana selam çaktım dilo :/ Adam gibi adam adem BÜYÜK'ü bilmezsin, hollanda'dan fundamentali iyi diye ağlaya ağlaya futbolcu transfer ettirmeye çalışıp aldıramayınca yaa bu adamları nasıl göremezler :( diye ağlamayı bilirsin. Gözünün önünde adem gibi büyük bir futbolcu ve adam örneği varken, uzaklarda arama topçunun hasını. Biz yazmasak malesef girişinde zottirik adamların fotoğrafları ile sizleri karşılayan dilenci blogları hiç yazmaz. acı sbt, sonra türk futbolu çok kötüüü :( diye ağlarsınız aq. hadi işinize, bu iş bizim işimiz.

30 ağustos 1987 tarihinde hopa'da doğdu adem, doğum tarihi bile bayram günü, büyük adam olacağı o zamandan belli :( sen bu sene türk futbolunun ilerlemesi için mersin gibi takımların süper lig'de olması gerekir derken biz geçen sene mersin formalı adem büyük'e dileniyorduk. Geçen sene mersin idman yurdu'nun çıkmasında BÜYÜK pay sahibi bu çocuğu görün. 10 gol attı geçen sene, hem de yarım sezonda. torres mi adem büyük mü, al sana istatistik. hem de bank asya'da amk, david villa adamsa gelsin bank asya'da yarım sezonda 10 değil 3 gol atsın. acı sbt bunlar dilo. Bir önceki sene de boluspor forması ile 11 lig, 2 türkiye kupası golü attı ki bolu'da da az oynamış olmasına rağmen. henüz 20 yaşındayken altay forması ile bank asya'da 16 gol attı bu çocuk. Emenike'de yeni bir hasselbaink ışığı gördün sen, biz de adem'de shearer ışığı gördük, ama biz çalıp biz dinliyoruz çünkü türk futbolunun üzerine bir dilenci bulutu yerleşti, gün geçtikçe bok yağıyor üzerimize senin saçma futbol kalıpların yüzünden. Topçudan anlamıyorsun, bari anlayanları dinleyin, yani bizi.


Her gün Aile babası futbolcu istiyoruz bize örnek olsun diye sızlanıyorsun, adem bu yaşında evli ve kız çocuk bekliyorlar, karısı hamile. Yaşantısı adam gibi, futbolculuğu adam gibi, muhabbeti adam gibi. bu kriter de tamam mı? Allah analı babalı büyütsün Adem.


http://www.youtube.com/watch?v=9XFt9Kf_1cg şu videonun üzerine adem büyükessi yazsam direk galatasaray'a gelsin istersin. Bilmiyorsan gör, daha bunlar bir şey değil.


Acı bir sbt daha geliyor türk futbolu için; Manisaspor adem için 2 m euro istiyor, mersin idman yurdu bu parayı vermez ne adem'e ne ahmet'e ne mehmet'e. Çünkü onlar da senin dilenciliklerine yaranmaya çalışıyor. büyük takımdan topçu kirala, yabancılara yap yatırımı, sonra elinde patlasın. Adem yabancı olsaydı şu an galatasaray'a niye alınmıyor diye ağlıyor olurdun dilo. Mersin, kendisinin süper lig'e dönmesinde BÜYÜK pay sahibi bu adamı almadıysa bu vefasızlık ve yabancı hayranlığıdır. Adem bu lan.


Seni Galatasaray'da göreceğimiz günü sabırsızlıkla bekliyoruz Adem BÜYÜK. Ayrıca, adem tam senlik mevkide oynuyor dilo, rmf, sc, fc, aq, amk mevkilerinde. kaleye koysan oynar, o kadar BÜYÜK topçu.






1 yorum:

cnyvz dedi ki...

karadenizden kötü adam çıkma ihtimali yok. hopa doğumlu'dan sonrasını okumadım, okumama gerek yoktu. adem artık daha BÜYÜK

Yorum Gönder