14 Kasım 2011 Pazartesi

Milli Çare: Denizli


evet ne avcı ne de bir başkası..

kısa ve öz..avrupa şampiyonasında yokuz. önümüzdeki dünya kupasına katılmayı büyük ölçüde garantilemek istiyorsak gidilecek adres belli; yerli luce mustafa denizli.

bir kere adam stratejist(biz orda 5 atarız,26.haftayı bekleyin vs..) yemin ediyorum teknik direktör olmasa dünyanın en iyi psikiyatri uzmanlarından biri falan olabilirdi sbt :(

bir diğer husus analiz uzmanlığı.

beşiktaş'ı şampiyon yaptığı sezonun ortalarında, takımına 4.lük için bile ihtimal verilmezken; yönetime "cisse'nin yanına sert bir orta saha ve yusuf'u alın,gerisini bana bırakın" demedi mi? cisse-ernst orta sahasının giunti-tayfur etkisinden sonra 3-3-3-1 gibi abuk sabuk bir sistemde feci iş yapması ? net futbol gurusu.tartışmam.

bizim oyuncularımızı bu saatten sonra silkeleyecek,özgüvenlerini yeniden kazandıracak biri lazım.avcı falan olmaz.afedersiniz ama bu milli takım belediye mi?.her ayrı sezonda 6 ay necati gelsin,6 ay taner gülleri gelsin,6 ay gökhan ünal gelsin,6 ay holosko gelsin diyen adamla planlamamı yapılır lan güldürmeyin adamı amk.







1 yorum:

Gusad1nh0 dedi ki...

girer mi o topa orası meçhul. iyi para alıyodur ligtvden. sağlık problemi yoksa içindeki ateşi söndüremez ama bakalım hayırlısı :(

Yorum Gönder