17 Kasım 2011 Perşembe

Volkan Konak Senin Kıvırcık Ali Bizim


''Adamın kafasında saç yok ismi Kıvırcık Ali kehkehahahha'' diye güldüğünü biliyorum senin. Tabi antik kuntik ortamlarda iş yapıyorsun değil mi bu espriyle? Kızlar gülüyor değil mi? Biliyorum buraya ne kadar şey yazsam da senin aklına başına gelmeyecek müzik gurmesi. Cahilsin; çünkü Kıvırcık Ali'nin meşhur olmadan önce kıvırcık saçları olduğunu bilmiyorsun. Sen aynı adam, Kıvırcık Ali kaza yapıp vefat ettiğinde de ''kesin içkilidir.'' diyen adamsın. Biliyorum senin söylemene gerek yok.

Yıllarca kafamızı siktin Volkan Konak diye? E be söyle müzik gurmesi Volkan Konak şarkı söylediğinde anlamıyor musun yüzündeki yavşak samimiyetsizliği? Kazım Koyuncu'dan kalan ekmeği Volkan Konak yemedi mi söyle müzik gurmesi? Solcu diyormuş kendine, devrimci diyormuş. Solcunun Allahı da devrimcinin Allahı da Kazım Koyuncu'ydu. Onun adını kirletiyor bu adam, uyan artık dilenci!

Volkan Konak ''ben sizden biriyim, ara sıra memleketime döner toprağımı biçerim.'' diyedursun. Sana ve sizlere inat Kıvırcık Ali dinleyeceğiz biz.

''Burda dost bildiğin anam ısırgan otu. Elini tuttun mu bil ki elin yanıyor. şeref ekmek bulamazken ŞEREFSİZ bulur.''

Öbür tarafta bekle bizi kıvırcık...


Yazan, yöneten ve üzen; Cihat Akbel.

5 yorum:

dekoburak dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
dekoburak dedi ki...

şeref ekmek bulamazken şerefsiz bulur değil başkan sbt :(

"şeref ekmek bulamazken şerefsiz budu
götürdükçe ciğer aney içim yanıyor"

tabi halkın yüzde 98.17 si ekmek bulur diye biliyor :(

cihatakbel dedi ki...

hak lafı hakkın sahibine gönderdik.
şeref ekmek bulamadı, şeref'in jipi yoktu, şeref'in zırhlı aracı da yoktu. şeref, asker oğlunu ziyarete giderken kaza geçirdi. ama şerefsiz çiftlik evinden aforizma yazmaya devam ediyor.
bunun layığı budur, kusura kalma karşim :(

TribunselSevda dedi ki...

Yanlış biliyorsam düzeltin, Kazım Koyuncu'yu Kazım Koyuncu yapan Volkan Konak değil miydi? Neden şimdi ikisini birbirine zıt şeyler gibi gösteriyorsunuz? Şeye benzedi bu solcuların Mahirciler, Denizciler, Kaypakkayacılar diye bin parçaya bölünüp kendi içinde ayrımcılığa yönelmesi gibi.

Kazım Koyuncu'nun Volkan Konak ile birlikte çalıştığını ben mi yanlış biliyorum? Hatta sahneye ondan önce çıkıp sonra beraber çaldıklarını??

sports fan dedi ki...

Hi, I came across your site and wasn’t able to get an email address to contact you. Would you please consider adding a link to my website on your page. We are happy to offer you a 10% discount to our Online Store if you do so. Please email me back and I would be happy to give you our link.

Thanks!

Frank
frank641w@gmail.com

Yorum Gönder