12 Mart 2012 Pazartesi

Ulan Romantik!




Söze nasıl başlayacağımı bilemiyorum, çünkü başımdan aşağı kaynar sular döküldü bu videoyu izledikten sonra. Böyle düğün olmaz olsun arkadaş. Böyle bir girişim de neyin nesidir bana birisi bunun cevabını versin.

Bunlar hep romantik erkeklerin aşkum sana bir sürprizim var minvalinde takılmasından, Mtv my sweet sixteen ile büyüyen kızların altından çıkıyor. Allah sizi ıslah etsin aşk böcekleri. 

Düğün dediğin böyle olmaz. Düğün dediğin mekana gelecek 100 kişiyi listeleyerek değil, hayatında görmediğin yakın-uzak tüm akrabaları çağırmakla olur. Düğün dediğin Dj'in çaldığı şarkılarda rakı içerek olmaz. Ulan hangi denyo elektronik, house, chill out vb şeyler çalarken rakı içer o da ayrı bir mevzu. Düğün dediğin davulla zurnayla olur. Paraları Sheraton'a saçmak yerine, sokakta davulcuya zurnacıya saçıp, küçük veletlerin paraları kapış anını izlemeyi tercih etmiyorsan, o evlilik uzun sürmez yalancı romantik. 

Hadi sokakta yapmadın, düğün pisti diye bir  olgu vardır sevgili abicim. Senin yaptığın gibi, jack daniels ile, j&b ile otelin ortasında koparken olmaz bu işler. Biberonla kokteyl içerek gelinin kız arkadaşlarına sempatik olmaya çalışarak da olmaz. Düğün dediğin pisti olacak, piyanosu değil orgu olacak. O pistin üzerinde koşuşan çocuklar olacak. Dj değil piyanist şantör olacak, davulu, zurnası, elektrosazı olacak. 

Düğünün ortasında gelini öpmek de neyin nesi peki? Bu işe düğün diyen varsa ben bu işte yokum arkadaş. Düğün sokakta olur, olmadı en kötü salonda olur. Yanlışım varsa sendikayı kapatalım, dilenci olalım.

Düğün dediğin işte böyle olur;


Teşekkür Seyfullah ve ekibi, teşekkürler düğünü düğün gibi yaşatanlar!

15 yorum:

Futbol Vandalı Bodom dedi ki...

Başkan çok güzel fikir olmuş. eline sağlık. 2. VİDEODAKİ DÜĞÜN BİLE TAM DÜĞÜN SAYILMAZ. SİLAH SIKILMAYAN DÜĞÜN OLMAZ AQ.


HAVAYA ATEŞ ETMEK > ROMANTİK DÜĞÜN GERZEKLİKLERİ

ohbebek dedi ki...

berberin sonra alırız deyip damat ekibini yollaması sonra düğünde de çeyreğini takması

oğuzhan dedi ki...

bu oğlan çok fazla amerikan filmi izlemiş olmalı

jose dedi ki...

okurken gözlerim doldu :(

madridistanbul dedi ki...

çok yakında boşanırlar :(

cerman dedi ki...

ilk düğün ( eğer izi'nin değilse ki değil ) gerçek olamaz. gelinin video sonunda felipe melo haraketi yapması hariç gerçekle alakası yok videonun. ama biberonla votka iyi prim yapar arkadaşı kutluyorum.

tayyar dedi ki...

bu dugunun kimin dugunu olabilecegini anlamak cok basit. tek bir soru ile tum gunahlarimizdan arinabilriz;

videoyu izlettirip (eger cesaretin varsa)
- baba, anne benim dugunum boyle olacak.

iyi gunler

maahaza; cem erman kardesimin biberon aksiyonunu takdis etmesi gibi ben de ceketinin cebine kadeh koyan abimizi, gobek hizasindaki kemer bosluguna kundura sikistirmis biri olarak ictenlikle selamliyor; ramos = gay.

tayyar dedi ki...

bu arada gelin himym robin degilse ali genc butun hesaplarini kapatip gitsin

Efeee dedi ki...

Şu anda Gaziantep'li olmamdan ve burada yaşamaktan dolayı tekrar gurur duydum...

Serkan A. dedi ki...

1.59'daki hatun dışında bu dügüne dayir hiçbirşey hatırlamak istemiyorum :(

MegaDave06 dedi ki...

Birinci düğün harikaymış :$

cihatakbel dedi ki...

bunu yazan gökmen öz'ün arzuladığı düğünün 1. düğün olması da ayrı ironi. gökmen öz = 1. dereceden tumblr çocuğu + romantic sex machine

Psikolog Cihan Çelik dedi ki...

Arkadaşın yorumları:

1)gösteriş ihtişam merakına karşı yaşasın şişe kola-kuru pasta kültürü !!

2)lüks oteller sizin kına salonları bizimdir !

3)son olarak o biberonuna senin.. !

Mustafa dedi ki...

ilk vidyodaki evlenen kız net kaşar sbt:(

Test123123123 dedi ki...

abi o değilde hiç mi yaşlı akrabanız yok amk dj li club lı düğün yapıyorsunuz. hoş zaten video da gözükmüyor yaşlı akraba.

Yorum Gönder