11 Mayıs 2011 Çarşamba

Güzel Futbolun Kralı


Önceliğimim İmparator Fatih Terim olduğunu baştan söyledikten sonra onun ardından Galatasaray'a isteyeceğim ilk adam Kral Otto Rehhagel'e dileneceğim, hazır olun.


Hollanda ekolü değil alman ekolü istiyoruz. Turnuvalarda ne yapacağını bilen hoca istiyoruz. Kıssadan hisse, direk başarı demek Otto demek. Geldiği gibi bu takımı adam edeceği çok belli. Çünkü o da Kalli gibi yaşayan son kurtlardan biri. 45 dakikalık nefesle oynayan topçulardan kurtulursak derbeder olmaktan da kurtuluruz. Bundesliga tarihinin en çok teknik direktör ünvanıyla maça çıkan adamına futbol katili diyerek üzme bizi dilenci. Güzel futbol galibiyettir, turnuvalarda ilerleyebilmektir. Gol izlemek istiyorsan aç, youtube'a ronaldo yaz. Google'a canlı maç yayınları yazıp İsviçre ligini izle, galibiyet isteğimize balta vurma saçma sapan futbol katili ithamınla. Sistemse sistem, kazakistan karşısında bile sisteminden taviz vermeden çıkan adamdı Otto. Dilenciler gitsin, sen gel be Otto.


Kaiserslautern ile ikinci lig'de şampiyon olduktan sonra çıktığı sene bundesliga şampiyonu olmuş bir adam, Yunanistan'ı avrupa şampiyonu yapmış bir adam bu adam. Bu başarıları fm'de bile yapamazsın dilenci. istediğin kadar hile yapmak serbest, load last game de serbest. Pes'te dünya çapında modunda bile yapamazsın aq.


Gözümüz yollarda bekliyoruz teknik direktörlüğün bug'u. Galibiyet habercisi, kupa canavarı, inanıyoruz ki fener'in gelecekteki kocası.

Lütfen gel :(

2 yorum:

Adsız dedi ki...

DK 2006'ya katilamayan, EURO 2008'de SIFIR çeken, DK 2010'da tek galibiyetini 10 kisi kalan Nijerya'ya alan adami mi istiyorsunuz?

Bir sey diyecegim, üzüleceksin:

Cruyff > Rehhagel sbt :(

pejastojakovic dedi ki...

cruyff a dilenenlere inat kral otto,yunanistanı birinci torba takımı yapan otto.otto olmasaydı dk2006 ya katılamamaları da euro 2008 de sıfır cekmeleri de normal karşılanacaktı.

Yorum Gönder