26 Mayıs 2011 Perşembe

Hoşgeldin Hayye



İskenderun'un gururu, adam gibi adam Selçuk İnan sonunda tanrının olmasını istediği yerde.


Kendisini tanımayanlar varsa birebir bildiğim bir iki olayından bahsedeyim;


-2008 yılında Trabzon'a gittiğinde iskenderun'da yanına gelen fenerbahçe formalı çocuğa '' o formayı çıkarmadan foto çekilmem '' diyen adam.


-Bu sene başında ismail köybaşı'nın(o da iskenderunludur) '' galatasaray'a gitmeyecen mi? senin takımın.'' sorusuna; ''sağlam teklif göndermiyorlar ki, isteseler koşa koşa giderim'' cevabını vermiş adamdır.



Hoş geldin Hayyelerin hayyesi.

9 yorum:

Adsız dedi ki...

hayye ellerine sağlık

zizou dedi ki...

feneri kadıköyde yenmek bu yoldan geçiyor işte. sonunda gsaray yöneticilerinin kafasına dank etti; orta saha üstünlüğü her şeydir.

ayrıca

selçuk inan > seedorf

Ediz dedi ki...

abartmayın ya , seedorf nire selçuk nire , selçuk usta bir teknik adamın ustaca kullanıp yüksek performans aldığı ama istanbulda ne yapacağı meçhul bir isim , umalım iyi olsun...

Futbol Vandalı Bodom dedi ki...

seedorf'a çok dilendik yalan yok. hayyemizin yeri ayrı. karşılaştırmaya gerek yok şimdilik.

Ediz dedi ki...

fizik gücünü ve tekniği aynı bünyede barındıranlar (seedorf gibi) Türkiyeye 35'inde bile gelmiyor maalesef (anelka sayılmaz , o da büyük hata yaptığını anlayıp hemen gitti zaten) , ardanın bile fiziksel yetersizlikleri ortadayken selçuğun seedorf mukayesesi beni güldürdü , ama Türk olduğu için yeri ayrı tabii , inşaallah milli takımda iyi oynar...

zizou dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
zizou dedi ki...

Ediz @Bodom

Tabi ki Seedorf apayrı bir futbolcu. Ben yalnızca oyuncu bazındaki benzerliğe dikkat çekmek için ''sendika tipi kıyaslama'' yaptım. Selçuk İnan stiliyle, yaptıklarıyla bana onu andırıyor, hepsi bu.

Futbol Vandalı Bodom dedi ki...

aman hocam sendika tipi kıyaslama dilencilerin ağzını açıp koz beklediği noktalar. seedorf'la işimiz olmaz selçuğumuz bize yeter.


selçuk > ortasahada görünmez işler yapan carrick ve türevleri bizim için.

il capitano dedi ki...

güzel topçu olduğu kadar güzel insandır Selçuk İnan ;) Hayyedir,candır :)

Yorum Gönder