20 Mayıs 2011 Cuma

Sendika Yanılmadı!

2010-2011 sezonunu bitirmeden, Galatasaray değişikliğe gidiyor şu an. Yönetimiyle, futbolcusuyla, taraftarıyla yerle bir olan sana göre mes que un club bize göre Aşk için sessizce ve her zaman olduğu gibi tüm gerçekliğimizle sana inceden inceden mesajı vermiştik. Dokunulmazlarımız gerçeklerimiz, gerçeklerimiz inandıklarımızdır bizim dilenci. İşte O'nlar:



Daha Rijkaard kovulmadan leventdem ile seneye takımın başında Fatih Terim olacak kelamlarını ettiğimizi söylesem? Ama gel gör ki kendini en kral, en ses telleri yırtık, en deplase takılan taraftar gibi gören sen son 1 aydır Fatih Terim ismini duyunca, O ego manyağı yeaa, gelirse taraftarlığımı askıya asarım hocu :( minvalinde patavatsızca konuşmadın mı? Hiç merak etme, İmparator önce sizi, sonra öbür yakayı defedecek.


Hasan Şaş'ım desek yeterli mi? Yoksa Belgarath'tan bi'hatırlatma mı yapalım? "bir kanat oyuncusu olmasına rağmen sergen'lerin, hakan şükür'lerin, hagi'lerin, revivo'ların, rapaiç'lerin ligde şampiyonu belirlediği zamanlarda 2001-02 sezonunda galatasaray'ı tek başına şampiyon yapmış futbolcu. evet buna ilaveten 2005-06 sezonunda da galatasaray'ı şampiyon yapmıştır. sen 11 numara oynayıp iki şampiyonluk kazandıran başka futbolcu söyle, susayım. ama lütfen "futbol asla sadece futbol değildir" deme ve canımı ye." 



Özledik be reis demiştik! Hatırlamışsındır umarım bazı şeyleri. Kulübede yedek otururken elinde tespih takıma tam motivasyonu verecek yine! Boşuna mı Fatih Terim'in Prensi dediler onun için?

Yeni sezon için transferler de hazır, ama kötü giden bu sezonda heyecanlanman için sana duyurmuyoruz buradan. Bekle ve gör. Eskisinden daha iyi olacağız! Fatih Terim, Hasan Şaş, Vedat İnceefe ve Ümit Davala'nın açıklanmasında payımız büyük! Ünal Başkan'ın bizi dinlediği için ona da ayrı teşekkürlerimiz sunarız. Sendika yeni kadronun %75'ini söyleyerek yine bir ilke imza attı.

Sen Mehmet Demirkol'a, Ali Ece'nin aforizmalarına dilen hala. Yarınlar bizim!

3 yorum:

jose dedi ki...

biz demiştik demeyi severim.

BİZ demiştik :(

gokmenoz dedi ki...

Bizi ciddiye almayanlara inat, gerçekleri yazıyoruz son sürat :(

pejastojakovic dedi ki...

belga ya sadece türkiye liginden bahsetmiş ya da nedvedi unutmuş :(

nedved+del piero>zidane+figo+beckham

Yorum Gönder