11 Ağustos 2011 Perşembe

Duruşun oysa, duruşumuz bu


Her kulvarda savunduk, her fırsatta evlat dedik, ama sen bizi sattın. Bizi geçtim, İmparator'u sattın. Madem duruşun o, sendikanın duruşu da bu; artık sıradan bir futbolcusun bizim için. Galatasaray formasını çıkardıktan sonra seninle işimiz bitti sbt :( agustosun 10'unda takımdan mı ayrılınır lan. Her fırsatta öne sürdüğün giderim kozuna rağmen ben sevmeye devam ettim seni, sendika üyeleri bile hemfikir değildi bana, farklı seslerdik, ama sen benim idolümdün aq. Şimdi siktir git oralarda ne sikimi yersen ye. Burada zorlandın belki, oraya gidip rahatça futbolunu oynamak istedin, kendince bile haklı değilsin. Hiç bir galatasaraylı hiçbir şartta Galatasaray'ı bırakmaz. Tek gerçek, en vefalı olan Galatasaray'dır. Bunu çok çabuk unuttun. Öne süreceğin hiçbir etken Galatasaray'dan bu kaçışına meşruiyet kazandıramaz. Sakın ha bugün sabah ekran karşısına çıkıp ağlama, sakın. Bari giderken götlük yapma sahte gözyaşlarınla. Sen orada ayağına darbe aldığında içi burada sızlayacak Galatasaray taraftarına ayıp ettin arda. 


İnternet aleminde en uç noktanın bu sendika olduğundan herkes hemfikir sanırım, bu sendikada bile bu yazıyı yazıyorsam hatalısın, kabul et. Kalacaktın, burasıydı yuvan. Artık florya ovası bozkurt arda yuvası diyerek turanı gerçekleştirme hayallerimiz sensiz devam edecek. Kadro dışı kalmasına rağmen gitmeyi birgün bile aklından geçirmemiş sabri sarıoğlu'muz bizim bayrak adam ihtiyacımız için yeter de artar bile. 38 yaşında glasgow rangers'tan teklif alıp da tüm kariyeri Galatasaray olsun diye gitmeyen gerçek büyük kaptanımız bülent'imiz bize yeter. Sen de bunlardan biri olma şansına eriştin, ama bu şansı -haklı bile olsan- yok ettin. Biz galatasaray'a dokunabilmek için götümüzden terler akıtırken sen Galatasaray'dan elini çekiyorsan, biz de senden bağımızı çektik, orda madrid derbisi sırasında aklına getir bunları. Bu takımın efsaneleri 4 sezonla, milli maçlarıyla değil Galatasaray'a kattıklarıyla efsane oldular, sense her lafını yedin, kupa kazanacam dedin maça çıkmadın. imparator gelmiş sikseler gitmem dedin, meğersek valizin hazırmış amına koyim. Bülent korkmaz'ın bu takıma verdiklerine rağmen hala arkasından konuşanların olduğu bu amına soktuğumun futbolunda hak ettiğinden fazlasını gören adam olmana rağmen hala nazlandın, hala kaçmaya fırsat aradın, siktir git, gittiğin yerde de mutlu olma. Futbolda tek mutluluk Galatasaray adıyla olur unutma bunu yaz bir yere. sakın iki sene sonra geri geleyim deme. Fenere mi gidersin, çankırı belediyespor'a mı bilmem ama bu kaçışı unutmayacak bu taraftar.


Beni bile çıldırttın ya, daha fazla yazmayacam şimdilik. İnan sabaha kadar sürecek yoksa yazmak istediklerim, çünkü seni her savunuşuma bir vole çaktın, bu takımın kaptanıyken hiç laf etmedim, ettirmemeye çalıştım ama sen beni sattın arda.


Üzerinde giydiğin yeni formanın da varlığını sikeyim.

14 yorum:

gokmenoz dedi ki...

Futbolda tek mutluluk Galatasaray adıyla olur, yazının içindeki en iyi söz, gerisi ise gerçeğin ta kendisi. :(

inci dedi ki...

bir yanım çok kızıyor, diğer bir yanım hala üzülüyor. arda bizi sbt ettin arda :(

jose dedi ki...

imparator'a yamuk yapan bize yamuk yapmıştır. yerim arda'nın kariyer planlamasını,avrupa hayalini.

galatasaray > atletico madrid a.q

Elektrikli Kombi Modelleri dedi ki...

galatasaray'da atletico madrid'e gitmek nasıl bir kariyer yapma planı anlamadım. burası galatasaray unutma ARDA! gerçekleri tarih, tarihi de galatasaray yazar.

Adsız dedi ki...

dediklerine katılmamak elde değil transferin açıklandığı vakit bende direk onu düşünmüştüm http://gss.gs/736361
bunun dışında en iyi zamanında real'e gitmeyen gerard diloluğu > arda turan diloluğu. :(

cagsoy dedi ki...

Hoca'ya verdiğim sözü tutamassam kendimi arena'nın 4. katından atarım...değil bir daha yüzüne bakmak...

Hüseyin Kaya dedi ki...

Herşeyi geçtim, "amuğagoyum gitme kal diyen adamlara şengen vizesi verseler bi saniye durmaz bu ülkede, Arda kalsın diye tutturuyorlar ya" şeklinde eleştiride bulunan kesim var ya, ben en çok onlara kılım; Arda'nın burada kalmasını istemekle benim vize verdiklerinde siktirolup gitmem arasında nasıl bir bağlantı var kavrayamadı şu naçiz beynim; ben parasal nedenlerden dolayı sktirolup gidicem amk!! bahsettiğimiz adam ömrü hayatımda çalışıp kazanamayacağım parayı yılda kazanmakta zaten; ona "gitme Arda" deyipte benim ilk fırsatta sktirolup gidecek olmam aynı şey mi ki "kal diyene bak amk!!" şeklinde yaftalıyosunuz. Biz kal dedik, kalsın istedik çünkü sahadaki beni senle görmek istedik, sende görmek istedik Arda, biz mahalle maçında Simoviç'tik, Bülent'tik, Prekazi'ydik... Sen sahada elimiz ayağımız ol tekmeye kafa uzatalım istedik, beynimiz yüreğimiz ol topa gelişine beraber vuralım istedik... çok mu şey istedik... Belki başarılarınla Türk spor tarihine geçeceksin ama Galatasaray Tarihi'ne geçme şansını elinin tersiyle ittin.
Kariyerin için gittiysen; Galatasaray'dan öte kariyerin t'amına koyim; Kafam rahat değil burda rahat bırakmadılar dediysen; adama kaptanlık pazubandını laf olsun diye vermezler sen daha bunu kavrayamamışsın, sen bugüne kadar koluna sadece elastik bi bant takmışsın, sorumluluğunun bilincine varamamışsın derim...
Taraftar profili değişse de Galatasaray Tarihi er yada geç "değerlerinin" hakkını verir, verdi ve vermekte de... Sende o tarihe geçecek yürek-irade-azim yokmuş; yukarıda da yazdım defalarca olsaydı o cesaret; o ilk harfi yazmış olacaktın tarih sayfamıza...
Gidenin arkasından hakaret değil bu yazdıklarım; geride kalanın saha içinde kendine yer bulamayacak olmasının üzüntüsü...

Sen sahadaki ben; ben tribündeki sen'dim...


Allah yolunu açık etsin...

"saunders"

Vassago dedi ki...

vay ağam vay paşam,klavye ishaline bak , güzel para kazandırmıştır Galatasarayımız'a,yeri doldurulmayacak adam değildir,Galatasaray için elinden geleni yapmıştır, Galatasaray'ı SATMADAN ,para kazandırarak gitmiştir. Yolu Açık Olsun, Yazar'ın bu yazısı, Arda'nın neden Galatasaraylılar'dan uzaklaşmak istediğinin açık bir göstergesidir.

Cihan dedi ki...

Ya gerçekten anlamıyorum şu yazduklarınızı..Arda "GS'den bıktım aq hadi bana eyvallah alın takımınızı başına çalın" diyip gitmedi ki..Avrupa'da oynamak istiyorum diyor, bu kadar basit; ve siz kabul etmek isteseniz de istemeseniz de adam orda oynayarak çok daha fazla göz önünde olacak. Kendini pazarlaması çok daha kolay olacak. Avrupa'da kaç tane takım-hoca-menajer Galatasaray'ın her maçını izliyor, bunu söyleyin bana? Eğer Arda'ya (veya Türkiye'de oynayan başka bir oyuncuya) özel ilgisi yoksa SIFIR. Siz sanıyor musunuz ki Alex Ferguson, Mourinho bizim ligin her maçını izliyor, tabii ki hayır. Ama adam şimdi Avrupa'nın en iyi 3 liginden birinde oynayacak. Bundan ala, bundan iyi kariyer planlaması mı olur aq. Kaldı ki bugüne kadar en yüksek bonservisini kazandırmıştır giderken, daha ne yapsın adam. Sırf siz kızmayın-üzülmeyin diye burda kalıp medyanın gereksiz haberleri ile mi uğraşssın yoksa en ufak hatasında, zor anında kendisine sırt çeviren taraftarla mı uğraşsın? Lütfen biraz saygılı olun biraz kendinizi o adam yerine koyup düşünün.

beyenpe dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Futbol Vandalı Bodom dedi ki...

off çok kuulsunuz yaa :(

Adsız dedi ki...

"İnternet aleminde en uç noktanın bu sendika olduğundan herkes hemfikir sanırım.."
:D

Fena darlanmışsın başkan. Ben de gitmesine değil ama zamanlamasına ve basın toplantısında yumurtladıklarına feci kıl oldum, yıllar sonra "Arda iyiydi ama çevresi kötüydü" diyecez galiba.

Burak Kereci dedi ki...

Hala ferguson türkiye ligini izliyor mu diyor adam. Bu adamlar daha hangi suya girsin ne bok yesin sana anlatmak için derdini.

golat dedi ki...

Yazdıklarınızı uygulayarak bir ayda 12 kilo verdim.çok teşekkürler. herkese tavsiye ediyorum.

Yorum Gönder