3 Ağustos 2011 Çarşamba

Hain



Bank asya birinci lig birinci lig bank asya dedik, dilendik. Ama sen bizi sırtımızdan vurdun aslanım. Futbola Anadolu idman yurdu’nda başlamışsın. Bak “Anadolu”. Oradan efsanevi Pendik’e geçmişsin. İlk maçında Çankırı Belediye karşısına çıkmışsın. Sonra memleketin İstanbul’a dönüp Sarıyer’de oynamışsın ki büyük ihtimalle de orada almışsındır bu tişörtü. Elazığ almış seni şampiyon futbolcu sıfatını vermiş. Elazığ’da yolda yürürken bir gakkoş çevirsen ona sorsan corç best kim diye sana ne cevap verir dilo Göksu? Evet karşim kusura bakma ama sen artık Bank Asya’nın yüz karasısın. Sen de dilo olmuşsun.

Seni bundan sonra özellikle izleyeceğim. Ne zaman yolundan döndüğünü görürüm o zaman bu postumu alıntılar kendimi göt ederim. Ama sen yolundan dönmedikçe senin adının geçtiği her maç kadrosuna bakarken yazıklar olsun dilo demekten kendimi alıkoymam, koyamam.

Eğer kendine bir figür örnek alacaksan o corç best değil Faruk Yiğit olsa nolur başına taş mı düşerdi?


Oynayacağın ligin kıymetini bil.

3 yorum:

safa dedi ki...

Yazık senin futbol yorumuna tanımadığın biri hakkında nasıl yorumlar yapmışsın hain demişsin bence Göksudan bir özür borcun var kardeş Göksuyu 5 senedir tanırım ne senin dediğin gibi bir futbolcudur nede göründüğü gibi bir adamdır kocaman bir yüreği vardır onun sen anlayamazsın inan.

Ceren Ayşe Gibi Ol dedi ki...

Bir futbolcunun giydigi tişörte göre yorum yazmıssın. Hem futbolu hem karakteri 10 numara bi insandır. Atıp tutmussun ve g*t oldugunu anlamıssındır umarım!!.Göksunun maclarını izlemedigin cok belli.Bank Asyaya cıkmasında takımını cok macta sırtladı.Son dakikada attıgı gollerle 3 puanı getirdi.Ona bi özür borcun var (bi önceki yoruma katılıyorum)

ultrAs dedi ki...

Ya son dakikada kaçırdığı gollerdeki payı? Teşekkürler Göksu,Teşekkürler Melo,Teşekkürler Sendika.

Yorum Gönder