30 Ağustos 2011 Salı

Özledik seni büyük forvet


Çok özledik seni büyük forvet. Şimdi geliyor olsan asılıyor olursun, belki günümüz şartları ve oynadığın zamanın efsaneliğinden dolayı ama bizim için büyük adamdın. arif ve hakan'ı baggio gelseydi bile kesemeyecekti belki, sen bu ikilinin arkasında kaybolmadın, ve giydiğin formanın hakkını verdin adam gibi brezilyalı.


99/00 sezonunda sonradan forma şansı bulup çevirdiğin maçları unutmadık. o şampiyonluktaki payını yok saymayacağız. Ali sami yen'de 2-2 berabere kaldığımız denizli maçında sonradan oyuna girip 90. dakikada attığın golle kurtardığın beraberliği unutmadık. Ertesi hafta van deplasmanında son dakikalara doğru 2-1 olan maçın noktasını koyduğunu unutmadık. Efsanevi 5-3 lük antalya kupa maçındaki 2. golümüzü atarak maçı uzatıp kupanın gelmesini sağlamanı unutmadık. İçerde 5 attığımız kocaeli maçındaki iki golünü unutmadık.


Bunları unutmadığımız gibi boavista'ya gittikten sonra bize ettiğin lafları da unutmadık. Keşke yapmasaydın onu be marcio, o forvetleri nasıl kesecektin be oğlum. Yedekten girerek yaptığın katkı bize yeterdi. Canın sağ olsun, bize verdiğin katkı yeter. Kadıköy'deki son galibiyetimizde attığımız iki golün sahibi sen ve hasan şaş'ın hatrı var laf etmeyiz. Özledik seni.

5 yorum:

jose dedi ki...

peki ya efsane milan maçında penaltıdan önce star spikerinin heyecanlanıp "marsiyoooo" diye bağırması?

unutmadık marsiyo :(

cerman dedi ki...

kupada ankara büyükşehir belediye'ye attığı golü hatırlayan liseli olamaz.

Futbol Vandalı Bodom dedi ki...

5-1 başkan 2 gol atmıştı. zatan o maçla beraber uçuşa geçmişti. :S

Futbol Vandalı Bodom dedi ki...

saffet akyüz :S:.Ss o maçta golü var. ona da mı dilensek :( olimpiyat açılışında bize de açılışı yapmış üzmüştü gerçi :S

gokmenoz dedi ki...

özledik seni cerman!

Yorum Gönder