10 Eylül 2011 Cumartesi

Sendikal Kupon - 10 Eylül 2011

Sendika Türkiye liglerinin başlamasıyla kuponlarına başlıyor. İddaa'nın açmış olduğu Bank Asya alt/üst seçeneği ile "Alt" seçeneğini korkmadan oynayacaksınız bizimle. Üst'ten vazgeçemeyen gokmenoz'a ilaç gibi gelen KG yani karşılıklı gol ile cepte 5 kuruşunuz olmayacak, zira bozukluk taşımayacaksınız. Sizin için istatistiklerden kaçtık, analizlerde boğulmadık. Salt futbolu futbol kabul edip, kuponlarımızı yaptık. 10 Eylül 2011 için Bodom, gokmenoz ve jose'nin kuponları şu şekil;

İlk olarak Bodom'un kuponuyla başlıyoruz. Güngören ile Akhisar net alt diyerek Alt Ligimizin ilk bahsi hayırlı olsun diyoruz. Stoke City'miz Liverpool'u konuk ediyor. Ve tabi ki alttan başka seçenek düşünülmeyecek bu maç için de. Eskişehir - Beşiktaş maçı açıkça ortada. ilk yarı 1-1 ikinci yarı ise gülen yüzler. Bu sene Bank Asya'nın en büyük adaylarından olan Gençlerbirliği ise Samsun deplasmanından puansız döner. Günün bankosu Trabzonspor. 1.75 ile evlere şenlik. Real Madrid ise Getafe'yi gole boğar. 
KG demek gol demek = Mustafa Pektemek, gol demek, gol demek. O yüzden yoruma gerek yok. Her iki takımdan da birer gol bekleyeceğiz. Artık üst oynayıp 3.dakikada 1-0, 5.dakika 1-1 olup 90 dakikası öyle biten maçlardan yatmak yok. gokmenoz ile para cepte.
Garantici Jose sizlerle. Az oran ile büyük oynayıp büyük kazananlar için ideal kupon. Rangers'tan deplasmanda beklediği net galibiyet, Arsenal'in Leventdem'in takımı Swansea karşısında alacağı temiz galibiyet, Zurich - Luzern'in daha ilk yarıda üst olacak olması, Benfica'nın evinde uçurduğu kartal Vitoria'nın (dilenci bilgisi) getireceği 3 puan ve son olarak Ajax'ın Heracles'e Tanrı mısın ulan demeyip maç sonucu alacağı net galibiyet ile zengin olacaksın.

8 yorum:

3korner1gol dedi ki...

sendikacılar benden size kıyak
183 pescara crotone 2 oran 3.2
215 notts count wallsal 2 oran 3.1
229 rotherham dagenham red 2 oran 3.2
266 panaitolikos panionios 1 oran 2.0

toplam oran 63.49

Kapali Ust dedi ki...

Bu postu yeni gördüm, efsane olmuş iddaa burdan takip edilir.. Bilyoner.com, Misli.com. Tuttur.comcular görsün burayı..

jose dedi ki...

banko kupon gelmiştir.

gokmenoz dedi ki...

En az bir kupon ile günü kapamak.

Kuponuna sağlık Jose!

Futbol Vandalı Bodom dedi ki...

benim kupon tek maça gitti. trabzon nası yenemedi hala aklım almaz.

jose dedi ki...

sağol göko =)

bodom; 88.dk da yedi şans işte.akıllarda inter'de..

Redingot dedi ki...

Gençler bu sene 30 puan toplasın eşşek olur anırırım.

Futbol Vandalı Bodom dedi ki...

fuat çapa hakkında burda post atmıştım. kovulacağı günü bekliyorum. messi kuklası hediye edecem kendisine.

Yorum Gönder