29 Mart 2011 Salı

Yabancı Dilenciliğinden Sıkılmadın mı?

1.5 ay önce senin Rooney'in bicycle kick golünü attı, seni ayın dilencilik yarışmasında üst sıralara taşıdı. Unutmamışsındır biliyorum ama biz yine hatırlatalım.


Peki tamam işte premier lig bu da, Bank Asya ne ulan? İzlemeden, takip etmeden ahkam kesmeyi biliyorsun. Bisiklet vuruşu ne abi? Biz tabutta rövaşata atan adamlarız sen kalkıp elin adamının golüyle futbol orgazmı yaşıyorsun. Uzaklara gitmeye gerek yok, al sana ispatı;



Denizli - Adana maçını izleseydin eğer Emre Aktaş'ın bu vuruşunu kaçırmazdın. "Sol taraftan gelen akın" kadar güzel cümle var mı ya? "it's Nani, Rooney, oOo what a goal" haykırışlarını "Emre, Emre rövaşata top dışarı mı gidiyor, top ağlarda gol, müthiş bir gol"e tercih ettin be dilo. Yazıktır, günahtır.

Dilendiklerin büyür içinde ama ben susmayacağım;


Senin bebek Messi'ni çevreleyince (oov Messi is surrounded) rakip oyuncular, onun çalımlarından sonra gözlerin dolar. Peki neden o gözler Emre Aktaş'ın 4 kişinin markesindeyken attığı rövaşatayı yok sayar?



Video'nun sesini açıp izlemişsindir umarım. Ne portakallar sahada, ne de total futbol kafada. Heyecanın zirvesi Birinci Lig Bank Asya!

10 yorum:

leventdem dedi ki...

yine ağlattın. rooney o golu atinca 1.30 dakkada 6000civari tivit geldi, emre atinca 3. ben sen bodom :(

gokmenoz dedi ki...

Emre'nin Trendic Topics'e girememesi bizim suçumuz değil. #rooneyinedokunma onların levo :(

karaktersiz dedi ki...

videolu, delilli ispata guzel bir ornek olmu$. olaya sicagi sicagina aninda tepki gostermek de bu blogun asaletine yaki$irdi. tebrikler.

topu 3 ki$inin arasinda 3 kere sektirip 4. vuru$ta rova$ata ile kaleye yollamak > guney amerika liglerinde atilan butun goller

Umut dedi ki...

Enfes yazı. Net. Emre Aktaş Buca'da değerini bilemedik :(

Futbol Vandalı Bodom dedi ki...

emre aktaş bucadayken türkiye sınırlarına fazla gelen büyük hoca, hocaların hocası bülent uygun onu aldırmış ve 9 maç ilk 11 başlatmıştı. bülent uygun gönderildikten sonra emre'yi gönderdi samet aybaba.

Umut dedi ki...

İzmir'i Buca'yı satan bir B.Uygun için kabul edilemez bir yorum. Üzüntü hakim. Olmadı bodom :(

Hatası vardır ama zor durumda taşın altına elini sokan bir S.aybaba için de üzüntülüyüm:(

Umut dedi ki...

Bülent Uygun gönderilmedi kendisi kaçtı. İzmir sınırları içine daha da giremez. Net.

Futbol Vandalı Bodom dedi ki...

samet aybaba iskenderunludur, iskenderunspor'un eski kaptanı dır iskenderunspor'un çocugudur, adam gibi adamdır. ama bülent uygun net büyük hoca. gerçekler acıtır :(

tayyar dedi ki...

antik tiyatrolar kurulduğundan bugüne en büyük hoca Bülent UYGUN

barkod dedi ki...

babalar vahim bir durum var lan!! twitter da bagış erten ve banu yelkovan yalaka takımdan burjava gençlerinden biri burdaki bir postu paylaştı yarım saat yardırdılar lan!! bende olmadıkları için elden bi şey gelmedi ama olaun biz sizleri seviyor takip ediyoruz inadına amına koyim:)

Yorum Gönder