1 Temmuz 2011 Cuma

Bizim için 10/11 sezonunun en başarılı ismi



Hüseyin KALpar

Gözün aydın dilenci; bloğunda yetmedi twitter’ındaki lobi faaliyetleri meyvesini verdi, hocan Hector Cuper Giovani Fos Santos’un son takımı Racing Santander’e gitti. West Bromwich ve Wolverhampton (Wolves dersin sen biliyorum, zaten seni o yüzden sevmiyorum) dururken Birmingham’ı küme düşüren Alex McLeish’in ödülü de Aston Villa oldu balık kazanılan Lig Kupası’nın hatrına.
Peki Hüseyin Kalpar hocama ne oldu? “Sezon başında ‘küme düşmeyelim’ derken sezon sonunda Süper Lig’e çıktık” itirafıyla Cruyff’un zırvalıklarını çöpe attı, yine de sonuna kadar hak ettiği Süper Lig’e dönme şansı elinden alındı. Neyse ki dünyanın en iyi liginde mücadele eden komşu şehir Rize hata yapmadı.
Sen malum Avrupa futboluna hakimsin ya; Barcelona’ya transferine anlam veremesem de sen “Hleb tam isabet” diye havanı atarken, ben “Murat Hacıoğlu tercih doğru” diye az dilenmedim. Hüseyin Hocam da sesimizi duymuş olacak ki Rize’nin bayrak adamı Koray Avcı’dan aldığı pazubandı Murat Hacıoğlu’na teslim etti. Tebrikler…
Bugün uzun yazamıyorum, o yüzden özet geçiyorum:
Yalçın Ayhan’ı alan takım, Süper Lig’e döner.
Yeni sezonda Şanlıurfaspor’un tandemi Erdinç Yavuz-Yiğitcan Erdoğan. Sarı-yeşil formalı bir diğer takım Avustralya Milli Takımı’nda oynamamaları için herhangi bir sebep?
Burak Akdiş transferiyle Elazığspor’a play-off yolunda başarılar.
Sen İbrahimoviç’in son bilmem kaç sezonda gittiği her takımda şampiyonluğa ulaşması detayını atlamayan dilo! Bursasporlu Deniz vardı orta sahada hani… Diyarbakırspor’u tek başına ligde tutmuştu. İşte o Deniz Bursaspor-Sakaryaspor-Kocaelispor formalarını giyerek Marmara turu yaptı. Peki teknik direktör olarak hangi değerli hocamız bu üç takımı da çalıştırma şerefine nail oldu? Cevap başlıkta gizli. Adı lazım değil baş harfi H.

Kalema alan: Belgarath

3 yorum:

jose dedi ki...

yine gerçekler..

belga başkandan bir capello nurulllah,tespitleri okumak lazım.artık zamanı geldi.

Futbol Vandalı Bodom dedi ki...

aynen. sendikanın değerli ismi belga beklenen postu sonunda yaptı. saha kenarında hector cuper'den daha karizmadır kalpar hoca.

cnyvz dedi ki...

mufc :(

Yorum Gönder