27 Temmuz 2011 Çarşamba

Senden ve seni sevenden nefret ediyoruz Liverpool




Sustuk, bekledik. Belki düzelirler dedik, olmadı. Fırtına öncesi sessizlik bitiyor artık, şimdi beni iyi dinle dilenci; Senin giydiğin o formayı çıkarır götüne sokarlar, galatasaray harici hiçbir forma ile gelinmez o stada bunu anla. isterse hazırlık maçı olsun, ister gazozuna maç olsun. Siktirmeyin dilenciliğinizi, Galatasaray'ın hazırlık maçı da olsa rakibinin forması ile o stada gelip şölen havası vermenizi. Liverpool ile kardeş takım olma çabalarınızı. Kardeş kulüp istemiyoruz, böyle kendini endüstriyel futbola karşı zanneden gerizekalı liverpool dilencilerini de istemiyoruz. gidin bir köşede yapın dilenciliğiniz, o stada gitme şansınız varken adam gibi gidin. imkanları zorlasak bile gelemiyoruz, biz, binlerce galatasaray taraftarı oraya fatih terim'i, takımımızı görmeye, sen çıkmış liverpool forması ile oraya gelip hem de galatasaraylıyım diyeceksin ha! ayıp lan, utanın aq. yedirmeyin liverpool'unuzu.


Galatasaray Spor Kulübü, lütfen şu store'da en fazla alışveriş yapana iki l'pool'lu ile göt parmaklama yarışmaları, gitar hero'da yu vil nivır volk elon saçmalığı söyleme yarışmaları düzenlemeyi bırak. Lan sen Galatasaray'sın, farkında mı değilsin yahu. siz ağzınızı almayın bari şu lanet takımı aq. Sen galatasaraysın lan, sabri'nin doğum günü kutlamayı unuttunuz liverpool maçı yüzünden, ayıp değil mi? Senin de dilencilerinin de amına koyayım liverpool, Galatasaray varken osuruktan başka bir şey değilsin bizim için.


Galatasaray & Liverpool maçlarında sadece galatasaray'ı desteklemek, sadece Galatasaray için tansiyonun çıkması, o formayı giymenin ne kadar ayrı birşey olduğunu anlamayan, kendini futbolun romantik yüzleri, futbol sosyalistleri zanneden saçma insanların bu maçı kirletmelerini istemiyoruz.


Göreve ey büyük taraftar;

LÜTFEN, İSTANBUL'DA YAŞAYAN, MAÇA GİDECEK HER GALATASARAY TARAFTARI, ETRAFINDA LİVERPOOL FORMASI GİYMİŞ GALATASARAYLIYIM DİYEN, YARI GALATASARAY YARI LİVERPOOL ATKISI TAKAN İNSANLARI GÖRDÜĞÜNÜZDE TOKATLAYIN. O ATKININ DA LİVERPOOL TARAFINI YEDİRİN ŞU GERİZEKALILARA.

O statta You Will Never Walk Alone (volkan volkaan ne amk ya.) duyulursa utanc duyarım. Gerçek taraftar göreve.


Sabri Sarıoğlu > Gerard, itiraz etmeyin siktirtmeyin belanızı.


Galatasaray forması ile gurur duyun.



18 yorum:

leventdem dedi ki...

cok kibar olmus. gerektiği kadar sert değil ama begendim. sinirden duvar yumruklayan gercek galatasaray taraftarına selame derim. sarı kırmızı hayat > diğer hayatlar.

Futbol Vandalı Bodom dedi ki...

Sabri > Gerard


bunun aksini idda etmesin kimse.


Gerçek galatasaraylı bir futbolcu(şuan buna uyan ilk futbolcu sabri) > dünyanın en iyi futbolcuları karması.


Sikeyim liverpoollarını.

leventdem dedi ki...

yine okudum yine agladım...

salamura2 dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
salamura2 dedi ki...

yuvilnevırvolkelonunu ziktiklerim, Galatasaray'ın herhangi bir maçında rakip takım forması giymek nedir ulan.

en kral yorum yukarıda Sabri>Gerrard net.

gokmenoz dedi ki...

Liverpool ne? tek bildiğim swimming pool, o da kızlarla gittiğim için :(

TheTurk dedi ki...

Liverpool fanatikleri deli ediyor beni. Galatasaray Liverpool'u siker desek "olmaz öyle şey onlar kardeş" diyecekler.

Unknown dedi ki...

Beraber yürüdük biz bu yollarda varken you will never walk alone söyleyen adam değildir!

cem. dedi ki...

adı karaciğerhavuzu olan bir takım her zaman yalnız yürümeye mahkumdur.

patakoz dedi ki...

Hayır yani ulan bir kırmızı rengimiz ortak diye nedir bu dilenmeler yalanmalar bu takıma anlamadım arkadaş. Böyle mal bi argüman mı olur amk. Bak onlarda da kırmızı var. He bir de Nevizade Geceleri > Tüm marşlar.

Yavuz dedi ki...

Hocam bunları yanımda söyleseydin "hay o ağzını yiyeyim" derdim.
Sonrada
"ulan ne diyorum ben a.q. diyerek durumu kurtarmaya çalışırdım."

Birader şu nedensiz yere;
"Ben Liverpool hayranıyım yeaa" diyen ergenlerin ta a.q. ben
Ulan yarrak osmanlar adamlar siz doğduğunuzdan beri kendi liginde şampiyon bile olamamış ne sikime hayran oluyorsunuz.

Kop'mudur ne karın ağrısıdır gelsinler efendi gibi maçlarını izlesinler sonrada siktirip gitsinler burası başka yere benzemez adamın pipisini Kop'arırlar ondan sonra...

Bestami dedi ki...

gördüğüm en duygu sömürüğü site bura, üstelik tutarsızlık taşaklarından damlıyo.

Adsız dedi ki...

"dostluk maçı" ne demek bir öğren, sonra yazı yaz bence. zor değil, sözlüğe bakacaksın.

hatta "maç" kısmını salla, sadece "dostluk" ne demek öğren. sonra bunu "maç" kelimesiyle birleştir; ortaya çıkan sonuçta binlerce ibret var.

Anıl Can Yıldırım dedi ki...

maç günü gişenin oraya elinde kırmızı karanfille gelsene bakayım şeker oğlan bende yarım atkımı takayım bakalım kim kime neyi yediriyo beraber gözlemleyelim. şu dilo kavramını taşak oğlanına çevirdiniz her yabancı takım tutana yaftaladınız sikicem sizin anarşinizi.

Léon dedi ki...

hiç öyle "vay ne kofti anarşistsiniz, vay işte dilo diye tutturmuşsunuz" diye yan yollara sapmaya gerek yok scouser gardaşlar.

bodom'un demek istediği, sizin de anlayıp anlamazdan geldiğiniz aslında şu kadar açık; "ben galatasaray'lıyım" deyip, galatasaray tribünlerinde otururken galatasaray'a karşı oynayan yabancı takımı tutan adam, gitsin cimbom old boys'daki çene başganın takımlarını tutsun. zaten galatasaray'ı tutmayan adamsa ne hali varsa görebilir.

gokmenoz dedi ki...

Genç liman işçileri rahatsız :(

beyler fotoğrafta olup bu postu okuyan varsa bi'çayımızı içsinler;

http://www.uidder.org/sites/uid6/files/images/ambarli_6.img_assist_custom-409x275.jpg

teritori dedi ki...

bu postu bizim kadın tribünlerine yazmış sanırım bodom kardeşim. çok hafif olmuş, daha ağır ifadelr beklerdim.

ulan liverpool'u severdim sırf şu amınakodumun romantikleri yüzünden tiksinti geldi bir kaç yıldır. hep bu ibne romantik blogçular yüzünden. siktimin romantikleri, kofti solcuları.

O'Sullivan dedi ki...

bu olmamış. kimse liverpool forması giymesin o ayrı tabi ama sen liverpoolu gerrard bilirsen liverpoolu bilmiyorsun demektir. liverpool mcallister dır. liverpool carragher dır. anladın sen.

Yorum Gönder