15 Ekim 2010 Cuma


Futbol asla sadece futbol değildir deyip şov üzerine şov yapan, barcelona sevdasından, liverpool sevgisinden sporun anlamına kulp takıp türklerin üzerine zehirler boşaltmaya çalışan dilenciler bu habere ne diyecekler çok merak ediyoruz. Size göre bu ülkedeki spor kavgaydı, dövüştü. Liverpool liman işçilerinin posterlerini duvarlarına boya yapan, unicef bayrağı altında messi fotoğraflarını cüzdanından düşürmeyen, adana demirspor'un renklerini dahi bilmeden ağzına sakız eden türk sporu düşmanı dilenciler ingilizce sayfalardan premier ligini takip ededursun, bizlerse altay ile yolumuza devam edelim.

google'a liverpool yazıp çıkan tüm sonuçları sabahlara kadar inceleyeceğine, bir defa altay yazsaydın da gerçek spor ahlakını biraz bu topraklarda arasaydın. karşına şu çıkacaktı dilenci;

http://www.yukselkisenkararsinay.org/ 'tan alıntıdır.

Futbol sadece futbol değildir!
Cumartesi günü bir sendikaya üye olmak isteyen fakat buna izin verilmeyen UPS işçileri için yürüyoruz!


Bu haberi okuyarak nereye ne için yürüdüğümüzü somut maddeler halinde görebilirsiniz.

1- Sendikalı olmak her işçinin, İnsan Hakları Evrensel Bilgirseni'ne göre yasal bir hakkıdır.

2- Bir çok şirket sendikalaşmaya karşı adımlar atmakta, altında çalıştırdığı işçilerini sendikalı olmaması için elinden geleni yapmaktadır.

3- UPS işçileri bir sendikaya üye olduğu için işinden olan onlarca örnek arasında işinden olan bir işçi grubudur.

4- Bu UPS işçileri 5 Mayıs'tan bu yana, yani yaklaşık 5 aydır birçok eylem ile sendikalaşma isteğini belirten, sendikalaştığı için işinden olma durumunu yaşayan bir işçi grubudur.

5- Bizler endüstriyel futbola karşı olduğumuz kadar, kapitalist bir dünyaya da karşı olduğumuzu göstermek ve UPS emekçilerine destek vermek adına Cumartesi 11:30'da Metro Sanayi durağında forma ve atkılarımızla buluşuyoruz.

Basında Eylem
Forza Livorno'nun yanı sıra Halkın Takımı, Beleştepe (Beşiktaş), Tekyumruk (Galatasaray), FenerbahCHE, İstanbul Tayfası, Sakaryaspor taraftarları, İnadina (Bursaspor) ve Boranlar (Kartalspor) grupları Cumartesi günü İstanbul'da yapılacak eyleme katılırken Anadolu ayağında grubumuz YSKA İzmir'den UPS işçilerine destek verecektir.

sol.org.tr
http://haber.sol.org.tr/sonuncu-kavga/tribunler-ups-iscileri-icin-bir-ilki-basaracak-haberi-34412

Tümtis Sendikası
http://www.tumtis.org/v1/aciklamadetay.php?id=243

Anadolu Ajansı
http://www.aa.com.tr/tr/tribunler-isciler-icin-birlesiyor-2.html

Radikal Gazetesi
http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetay&ArticleID=1021656&Date=01.10.2010&CategoryID=80#

haberx.com
http://www.haberx.com/tribunlerde_rakip_isci_haklarinda_yandaslar%2817,n,10462869,581%29.aspx

Zaman Gazetesi
http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1034538&title=tribunler-isciler-icin-birlesiyor

Cumartesi 11:30'da Metro Sanayi durağında forma ve atkılarımızla görüşmek üzere.

12:00'da durak yakınında bulunan UPS merkezi önüne yürünecek ve buradan UPS işçileriyle birlikte KESK'e doğru yürüyüş yapılacaktır.


Evet sayın dilenci; gördüğün gibi sadece livorno kulübü, liman işçileri yapmıyor bunları. tabi altay senin için birşey ifade etmeyebilir, ama bizler bu pazar da görevimizi yerine getirerek ups işçileri kardeşlerimizle dileneceğiz. altay için yağmur altında dileneceğiz. bizim de hedefimiz futbol dilenci, ama senin kalıplaştırıp kurusun diye balkona astığın çamaşır futbol değil, gerçek mücadele, gerçek hücum, gerçek taraftar desteği.

Sana hala ne hissettirdi bilemiyorum bu olay. Ama biz
antitotalist müslümcü'ler olarak tüm insanlığı kucaklamaya çalışmaya devam edeceğiz. seni de bekliyorum bu pazar alsancağa dilenci. belki bize bakış açın değişir.


Büyüyoruz seninle altay'ım. Allahımızsın!

0 yorum:

Yorum Gönder