22 Şubat 2011 Salı

Sahadaki Biz; Adam Gibi Sağbek.


Uzun ile kısa arası hiçbir zaman tarak değmemiş saçları, eksik olmaz sakalları ile sahadaki biz abdullah çetin'le birlikte bugünkü dilenme seansı başlamıştır. Sabri'nin rijkaard'ın gelişi ile değişen ve dibe vuran performansı nedeni ile türkiye'de hakettiği değeri görememiş sağbekleri tekrar açığa çıkarmamız gerekmekte. daha önce rüzgarın oğlu izzet yıldırım'dan bahsetmiştim, şimdi de ömer aysan barış ile türkiye'ye sağ bek kavramını öğretmeyi kendisini görev edinmiş abdullah çetin'den bahsetmek lazım.


Kendisi diyarbakırlı ve diyarbakırsporludur. ankaragücü, antalya, mardinspor maceralarının ardından bu sene orduspor'da, kanımca da doğru bir tercihle. Bir zamanlar adam gibi adam, armanın yakışacağı adam ali turan gibi laflarla gelmeden taraftarın gözbebeği olmuş ali turan'ın oynadığı topu götüyle oynuyor abdullah, tek eksiği ibra'nın portakalla yaptıklarını diyarbakır hal'inde karpuzla yapamıyor olması :(



Saç stilini, sakalını ve bindirmelerini değiştirmeden yoluna devam et apo. bu halinle sahadaki bensin :(


gelecek hafta sizi neler bekliyor; sahadaki leventdem; heri kewell. musa büyük neden kaldı küçük. :(

4 yorum:

leventdem dedi ki...

hakan ünsal'in sag bek şubesi desem?
alves'den iyi bindiriyor. artı yanı daha cok itiraz ediyor :(

tayyar dedi ki...

bitiriş bugüne kadar ki en iyi bitiriş :( yine üzdü :(

cnyvz dedi ki...

bodom ilk defa bir orduspor'lu için olumlu cümleler kurdu :( ağlamak istiyorum sayın seyirciler. ayrıca ibra-portakal apo-karpuz bağlantısı efsane olmuş. tarihin en iyi beklerinden.

ramos dedi ki...

bodom'daki gelişimi hayretle izliyorum:(

Yorum Gönder