13 Ekim 2010 Çarşamba

dön yolundan

Ne güzel de yaparsınız şovunuzu. Dilencilerin kalbine giden yolu çözmüşsünüz üzerinizdeki livorno forması ile. Arkasında bir de bayrak adam(!) lucarelli yazıyorsa değmeyelim keyfinize. O şapkalarda ve kısık sesle konuşmak değil marifet, marifet; adana demirspor ile övünüp bir maçına gitmemiş olmak(!), kadrosundan lucarelli'den başka futbolcu sayamayacağın, adana demirspor'dan bir futbolcu bile sayamayacağın halde formaları ile dolaşmak(!). Modern futbolu siz bilirsiniz zaten bizler bilmeyiz. ekran karşısında şov yapmak yerine alt liglerde neler olup bitiyor onlarla ilgileniyoruz zaten şova zamanımız yok. alın işte! türk futbolu ile büyümek yerine, sırtında iskenderunspor forması giymek, karşıyaka forması giymek yerine ne olduğu belirsiz, hakkında en ufak bir fikir sahibi bile olmadan, bir marşını bilmeden livorno taraftarı olan ekrandaki kalıp beyinler. bu beyinleri idol alıp, onlar gibi futbolu en basite indirgeyen türk sporu düşmanı nesil. Hiç kusura bakmayın iğrençsiniz şefler. Bu modern senfoni orkestranıza da, livorno formalı şefinize de yer yok alt liglerde.

box to box diye diye ağzınızda tüy bitti, biz hala anlayamadık bu sevdayı. nedir bu sevda? ayhan akman'dan box to box oyuncu mu var türkiye'de? futbolu terimler üzerinden yorumlamaya kalkarak bizi futboldan soğuttunuz teşekkürler.

Entel görünümünüze kanıp omzuna kazağını atmış hıncal uluç'u tersleyecek tipler değiliz biz orkestra şefleri. sizler ütopik, hıncal uluç efsanesi gerçektir.

1 yorum:

leventdem dedi ki...

karşim lan ben zamanın forzalivorno'nun ilk üyelerindendim hahaha. lucarelli'nin kardesi > lucarelli

Yorum Gönder