26 Ekim 2010 Salı

İş - Aş - Şemsettin Baş





Yine esprilerle girdik. Gecen ulemalarla Bornova Bld-Trabzon maçındaydık. Trabzon maçı 25 sayıdan 5 sayıya kadar indirdi. 10 saniye vardı ve top Trabzon'daydı :( . Top 2 kez Ersin Görkem'in önünde kaldı 2 boş üçlüğü kaçırdı ve maç Trabzon'a geldi. Biz de ulemayla karar verdik;



Türkiye Basketbol Tarihi'nin gördüğü en kötü 3lükçüleri; 1-Gökhan Üçoklar, 2-Yasemin Horasan, 3-Ersin Görkem :(((

En iyi top 3 yapalim dedik; Harun ve İbo'dan sonra hem fikir oldugumuz tek isim Şemsettin Baş idi :(
inanılmaz değişik serbest atış stili, göbeği, ve seyrek saçlarıyla basketbol tarihinin en iyi 3. 3lükçüsü olma şerefine nail oldu. Şimdi nerede bilmiyoruz :( ulema göreve. bizim guard ibnesi yerine şemsettin oynasa ksk deplasmanında yüzümüz gülerdi. yine kapattık sbt ile.



Bu arada yine bir blog güzellemesi; şemsettin'i savunan vrbica stefanov. naumoski kontenjanından gelip hiç bir iz bırakamamıştı. Ondan evve karşıyaka'da harikalar yaratıyordu. bu daha true.

1 yorum:

cnyvz dedi ki...

gerçekten duygulandım :(
haydar baş-memati baş-şemsettin baş!!!
büyük usta şemso başkanın bölgesel ligte antrenörlük yaptığını okumuştum geçen sene, şu anda nerdedir ne yapar bilmiyorum. yalnız bildiğim tek birşey var, mutlaka bizim gibi sokaklara parklara çıkıp turnikeye girmekte ve şutlarını sıralamaktadır.
adını duyduğumda saygı duruşuna geçeceğim insanlardan biridir. ayrıca vrbica stefanov'a da az dilenmedik ksk tribünlerinde. stefanov > kardeş pachutin SBT
Respect

Yorum Gönder