5 Kasım 2010 Cuma

thom yorke kim lan.



hey gidi hey. gençlik yalan olmuş arkadaş. thom yorke kim aq. gözler şekil diye tapınıyonuz lan. sözlüklerde sikindirik ingilizce cümlelerini yazın durun. kuulsunuz heh. türkçeye çevir ciguli'nin şarkı sözleri bile daha anlamlı. en kral radyo kralıyım diyenin kolundan tut çevir en fazla 5 şarkısını sayar yemin ederim bak dene. yea paranoid android yea. faktırın. açmış ağzını gavur amı gibi foto çektiriyor bir de. ok computer. :(

 halbuki eray abimiz öyle mi? dobraydı, mertti. sesi efsaneydi. o idol alınacak biriydi. gel gör ki tom hayranları amcık ağızlı fotolarını telefonlarına tema yaparken eray abimiz karşısında melih'i desteklemişlerdi. kadın denmesine karşı çıktınız, eray abimiz dişi deyip durdu laf ettiniz. neden? çünkü kuul değildi o. msn iletinize ingilizce harici söz yazamıyonuz diye tom ha tom.

Northamptonshire, İngiltere doğumluymuş tom. maymuna benziyo lan bu adam. gözünüzün önünde karşıyakalı eray vardı eray. lan sanatçı çok yönlü olmalı dedin, tom piyano bile çalıyor dedin. bbg eray'ın tuvalet kağıdı nasıl kullanır dersi verirken hangi helada sıçıyordun? yea tom harika yazıyor yea dedin, show haberde bile felsefik sözleriyle bilinen eray başlığını da mı görmedin? hem çirkin hem çekici dedin, hem yakışıklı hem çekici eray'a laf ettin. ben sana daha ne diyeyim? yok efendime söyleyim müzik dahisi, yok filozof yok bilmem ne. haydiiii. 


radiohead'e sıçayım.

1 yorum:

leventdem dedi ki...

eray :(( güldürdün.

thom yorke abi yaa felsefi yanı cok ii yaa diyosun da eray'ın lakabı filozof değil de benim mi haberim yok ?

Yorum Gönder