28 Aralık 2010 Salı

değeri anlaşılamamış emekçi maldonado


evet yine oyuncu harcama değirmeni türkiye'nin kıymetini bilemediği bir emekçi ile karşınızdayız.

şili'li claudio maldonado.

"futbol basit oyundur" diyen johan cryuff'un fotoğraflarını bloğuna arka plan resmi yapıyorsunda basit oynama üstadı maldonado'ya niye sövüyorsun,niye taşşak geçiyorsun risksiz futboluyla?

ulan barcelona sırf xavi-iniesta'nın arkasında al gülüm ver gülüm yapsın diye alt yapıdan busquets'i oynatıyor,liverpool'dan mascherano'ya 40 milyon avro ödüyor.ama neymiş maldonado böyle oynamaya devam ederse gol atamazmış,asist yapamazmış.geç bunları geç.peki bana brezilya'dan aldığın cristian baroni'nin ne yaptığını söyle madem?

unuttunmu maldonado'nun seni çeyrek final maçında joe cole,lampard ve ballack'a karşı başı dik tuttuğunu ha? ne çabuk unuttun deivid'in o golündeki asistini? facebookta paylaşmayı biliyorsun deivid'in golünü her 45 günde bir. o pası kım verdi peki ? tabiki maldonado.

ama sonra ne oldu sen yine futboldan anlamadığını gösterdin.ilk yan pas,geri pasında ıslıkladın maldonadoyu..adıyla taşak geçtin...mal diye kısa lakaplar taktın futbolcuna.oysa o futbolcun sıfır pas hatasıyla tamamlıyordu neredeyse her maçını.

barca'nın ayağa pas futboluna "bu adamların oynadığı futbolsa bizimki ne dersin", barcelona 938 pas yapmış tweetlerini rt'lersin, sonra maldonado'nun yaptığı temiz işe bok atarsın.dön yolundan dilenci :(

2 yorum:

Futbol Vandalı Bodom dedi ki...

gene gerçekler su yüzüne çıkmış, iki yüzlü futbol dilenciliğine darbe vurulmuş. eline sağlık büyük üstat.


dünyanın en iyi 3 defansif ön liberosundan biri olarak gösterilen maskerano'nun barsa'ya neden uyum sağlayamadığını anlamayanalar, maldonado'nun temiz ve olması gerektiği gibi oyununa laf ettiler. fenerbahçe forması ile izleyip beğendiğim tek adamlardan biridir maldonado.

Adsız dedi ki...

delirdin aga sen komik de değil gs karşısında son dakikada geri pas yapan adam mı olur

Yorum Gönder