5 Aralık 2010 Pazar

justin bieber'e sokayım, çük ibo'ya birşey olmasın



vs.















Bir yanda amın evladı castin berber, bir yanda ülkemizin yetiştirdiği en masumane, en güzel sesli velet küçük ibo. avucumuzda büyüttük küçük ibo'yu, ilk 31'ini şu gün çektirmiştir diye iddialara girdik. ama bu suratsız justin gibi grammy'e aday olmadı aslan küçük ibo. gariplerin halinden ne anlar elin deyyusu. bu kapitalist köpeklerin castini varsa bizim küçük ibomuz var. ne güzel de dedi küçük gardaşımız zamanında; '' bilemezsin, bilemezsin ayrılıgın acısını. bilemezsin, görmediysen fakirlerin sancısını.'' bilemezsin castin bilemezsin, sen bizim elimize su dökemezsin. yemeyiz bu oyunları!


Delikanlılığın kitabını yazmış küçük ibo bir yanda, oğlan çocuğu mu kız çocuğu mu belli olmayan castin bir yanda. elinizi vicdanınıza koyun ve söyleyin, hangisi sevilecek insan? suratında meymenet olmayan adamlar dünya starı olur, küçük ibomuz türkler tarafından bile sevilmez. işte dünya böyle adaletsiz yer küçük ibo. boşa söylemedi zamanında '' küçük bir kız çocuğu, oturmuş ağlıyor'' diye, işte ibo büyüdü ve o ağlayan kız çocuğunun meğersem oğlan çocuğu olduğunu farketti. bu castin veledi gibilerini örnek alan çocuklara küçük ibo'yu, küçük onur'u, küçük emrah'ı, küçük ceylan'ı öğretmek türk insanının en büyük görevidir.


Yukarıdaki fotoya iyi bakın, bu çakalın kaşları ile emrah'ın kaşları arasında ne fark var? ama emrah şamar oğlanı olur, castin çok tatlı. tipsizin allahı lan adam. ibo'ya baksanıza gür saçlı, kaşı gözü yerinde. genetik olarak insan güzeli çocuk. Dünyadaki tüm justin'lerin amına koyim emi. önce justin timberlake dilencileri çıktı, şimdi de bu mal velet. bıktık ulan bıktık!

Uzatmaya gerek yok, batugol için demediğini bırakmayan dilencileri bu mal çocuk için iki kelam etmeye davet ediyoruz.

8 yorum:

gokmenoz dedi ki...

karşim yine gerçekleri su yüzüne çıkarmışsın. vernelin yumuşattığı yumoştan bile daha yumuşak lan bu castin :(

büyük başkan küçük ibo bizim buradaki "küçük ev" diye bir mekanda çıkıyor. görüyor musun "küçük" bağlantısını ya, adam vazgeçmiyor geçmişinden, ağlıcam amk :( bi'gece 8 kişi vardı bizimli birlikte mekana. 7 saat sahnede kaldı. biz gitmesek hala söyleyecekti müthiş sesiyle şarkılarını.

vesselam küçük ibo kraldır, castin sucks!

Futbol Vandalı Bodom dedi ki...

votka+cappy gençliğine inat rakı + küçük ibo diyoruz başkan :(

Hamit Beyfendi dedi ki...

bak beyim, sana iki çift lafım var. koskoca adamsın. paran var, pulun var, herseyin var. binlerce kişi calışıyor emrinde. yakışır mı sana ekmekle oynamak? yakışır mı bunca günahsızı, o ergen, boktan sesinle, lise aşk mektuplarında geçen mısralarla kandırmak? ama nasıl yakışmasın! sen değil misin bu yaşta otobiyografi yazan, bir damlacık saadeti insanlara çok gören. anlamıyor musun beyim, bu insanlar birbirini seviyor. ama ben boşuna konuşuyorum. sevgiyi tanımayan adama, sevgiyi öğretmeye çalışıyorum. hıh, sen, büyük patron, milyarder, fabrikalar sahibi castin berber bey! sen mi büyüksün? hayır, ben büyüğüm! ben, küçük ibo! sen benim yanımda bir hiçsin, anlıyor musun, bir hiç! gözümde pul kadar bile değerin yok. ama şunu iyi bil, ne halkıma ne de şarkılarıma hiçbir şey yapamayacaksın. yıkamayacaksın, dağıtamayacaksın, mağlup edemeyeceksin bizi. çünkü biz birbirimizr parayla pulla değil, sevgiyle bağlıyız. bizler birbirimizi seviyoruz. biz bir aileyiz. biz güzel bir aileyiz. bunu yıkmaya senin gücün yeter mi sanıyorsun? dokunma artık aileme! dokunma halkıma! dokunma şarkılarıma! dokunma AMINA KODUĞUM! eğer onların kılına zarar gelirse, ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemiş olan ben, KÜÇÜK İBO, hiç düşünmeden çeker vururum seni! anlıyor musun, vururum ve dönüp arkama bakmam bile

jose dedi ki...

justin sıkıyorsa bu performansı sergilesin!

http://s1.directupload.net/images/101123/vwk6sbpm.swf

Futbol Vandalı Bodom dedi ki...

abi ağlattın :(

leventdem dedi ki...

hahahahahha swf inanılmaz

tayyar dedi ki...

ofiste sandalyeden düşerek ağlayan ilk sözlük yazarını merak ettim :(

ofise de yastık alacağım :(

can kubi dedi ki...

SWF aralıksız 5 dk çaldı :'( kapatmadım... şimdi laptoba sarıldım ben ağlıyorum oda fanıyla isyan ediyor nedir bu dünyanın adaletsizliği diye :D

Yorum Gönder