25 Aralık 2010 Cumartesi

ne güzel spikersin sen yalçın çetin


bana dünya kupalarını sevdiren borazan ses.senegal maçında "yarı finaldeyizzzz osakadayız" ve "ağlamak istiyorum sayın seyirciler" deyip gerçekten ağlayan,euro 2008'de anlattığı hırvatistan maçında semih'in golünden sonra bizle birlikte çıldıran,piyasadaki ertem şener'ler emre tilev'ler gibi artistlik peşinde koşmayan karizmatik sesli spiker.

yalçın abimiz bir kere sade anlatımı sever.öyle "evra'nın 23 kardeşi vardır", "seedorf'un amcasının oğlu iş-kur'dan işsizlik maaşı alıyor" gibi saçma sapan bilgiler vermez.dünya kupasında ispanya öndeyken kendi sahasında bir dakika içinde 20 pas yapıyorsa ve buna rakip takım seyircisinin sinirlendiğinide farkettiyse hemen "e ama seyirciye saygısızlık yapılıyor biraz" der.son dünya kupasında kafamızı siken vuvuzelalar ekrana geldiğinde "ve tribünlerden renkli görüntüler" diye politik konuşmaz ve "maalesef yine başladı tribünler görüyorsunuz sevgili izleyenler" der.kitabında yanlış konuşmak yoktur.

bu delikanlı,samimi tutumlarından dolayı milli takımın en önemli iki çeyrek finali'de ona nasip olmuştur belkide.seviyoruz seni yalçın çetin daha çok ekranlarda maç anlatman dileğiyle...

4 yorum:

Futbol Vandalı Bodom dedi ki...

gene gerçekler, gene güzellikler. noktası virgülüne katılıyorum. 2002 dünya kupasındaki spikerliğini hayatım boyunca unutamam :(

leventdem dedi ki...

hahah dünyada tüm maçları sunmasını istediğim adam desem? ses tonu inanılmaz güzel ve değişik. ellerine sağlık hocam :( yine gerçekleri suratımıza vurmuşsun.

Adsız dedi ki...

iki çeerek finali "de" ayıurı yazılırs

Adsız dedi ki...

abi, büyüksün.

Yorum Gönder