1 Aralık 2010 Çarşamba

sarı kart gören oyuncular kervanı :(



Şu meşhur sarı kartları hers biliyor. neden? çünkü facebook'ta ben bile paylaştım - 7 like aldı :( baya ilgincti cünkü. ( bu arada adamsın mooo)

peki daha bu hafta gerçekleşen alemin en kral sarı kart olayına değinen oldu mu? tabi ki olmadı- ama bu blog neden var ? gerçekleri su yüzüne çıkartmak için. içimizden bir blog, sıcacık...


EMİN YALIN

Emin'i tanıyanlar bilir; Alemin en artist adamlarından biri, 10 saniye yürüme mesafesini cool bi şekilde 24 saniyede koşuyor. koşarken omuzlar silkeleniyor, tribüne oynanıyor.

Bu sabahki adıyaman maçında yine şovunu yaptı. Golunu attı - formasını çıkarttı sarı kart görme pahasına - çünkü tribünlere oynuyordu. gol iptal oldu :(((((( peki emin? emin formayı çıkarmıştı bile. hem sarı kartı yedi hem gol sayılmadı haha. ulan emin seviyorum seni adamsın. bi de şaşırmış gibi yapiyor ulan büyüksün, bir de arbeloa'ya bak alonso kırmızı görünce nası eller havada. aaah aah

4 yorum:

Futbol Vandalı Bodom dedi ki...

emin yalın > kewell

gokmenoz dedi ki...

karşim burada emin'in suçu yok :(

eğer ki gol geçersiz sayıldı ise, emin'e gösterilen sarı kart geri alınmalıydı. hakeza sarı kart gösterilmemeliydi bile. zira gol iptal ediliyor. hakemin yorumu yanlış olduğu çok açık. çünkü golü iptal etme bir süreç içerir. hakem, yardımcısına bakar, yardımcı taç çizgisine paralel ortasahaya doğru yaptığı 20-30 metrelik koşuyla golün nizami olduğunu gösterir ve hakem de golü verir.

hakem emin yalın'ı harcamış. :(

leventdem dedi ki...

futsal > futbol o zaman :(

gokmenoz dedi ki...

oo karşim futsal bizim işimiz desem :( kauçuk altlı ayakkabılarımla bileklerime hakimiyetimi saklamıyorum.

ben > falcao :(

bizi sevenleri şimdi üzdük :S

Yorum Gönder