21 Ocak 2011 Cuma

Hayatımızın anlamısın Cem Demir



İskenderun demir çelikspor forması giyen cem demir, çarşamba günü ikinci yarının ilk maçında yedek kulübesindeydi. devreyi 2-0 geride kapattık. soyunma odasına doğru ilerleyen hocamız besim durmuş'a; '' hocam al şu cem'i artık, ortasahalarla maç dönmez'' diye bağırdık ve 2. yarıya cemle başladık. Cem oyuna girerken; '' hadi cem, özledik ya. gir çevir maçı'' diye bağırdık, kendisi de bize; '' beyler içiniz rahat olsun, bu maç bizim'' diye seslendi ve girdi oyuna.


Cem çok iyi bir oyuncu değil, bunu zaten biliyoruz. ama daha da önemli olan birşey var bizim için. onu da cem yerine getirdi; sahada basmadık yer bırakmadı, hep savaştı. her pozisyonda hakemin üzerine yürüdü, bağırdı çağırdı arkadaşlarına ve hakeme, rakibe tekme tokat daldı topu alabilmek için, yitti, vurmaya yeltendi. ama ne yaptıysa 2-1'de kaldı maç.


maç bitti, cem soyunma odasına giderken bizim '' siktir et cem, bozma morali oğlum, yüreğin yeter'' diye haykırışlarımızın ardından o da şöyle seslendi ağlamaklı haliyle; ''özür dilerim, çeviremedik maçı. ama allah şahit, söz veriyorum; BANK ASYAYA ÇIKACAĞIZ''


NOKTA

0 yorum:

Yorum Gönder