16 Şubat 2011 Çarşamba

Arka Sıradakilerden 5'er 5'er adımlar


Eveeeet. Dünyada güzel, hatta tek futbol oynayan üç beş takımdan ikisi bu gece karşılaşacak, haftalardır yemeden içmeden kesilenler, size kuralar ilk çekildiğinde söylemiştim, beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır diye. 4 saat kaldı be oley. Maçı izlemicem mi? izlicem elbet. ben de senin gibi bir futbol dilencisiyim :( ama anla artık, tarzımız farklı.


Dünya bu maçı konuşurken kuytu bir köşede seyircisiz sahada ve başka bir ilde rakibine 5 atan iskenderun demir çelik'i unutacağımı mı sandın? yanıldın. Dün de bağırdım yarın da bağıracağım, özcan dağ futbola fazla. Gene hat trick yaptı. Sağ açık(messi ile aynı bölge, hani o dalga geçiyorsun ya benle; yea sen iki forvet istiyon aslında barsa 3 forvet oynuyooooo, aha işte o forvetlerden biri) mevkisi özcan'ın. iddaa takip ederken gir de bak her hafta, eğer skora katkısı yoksa ben götümü kesecem, senin gibi şapkamı takıp, kısık sesle statlarda vuhuu girl'lük yapacam. dünyada asist yapabilecek 3-5 adamdan biri olmayan adam gibi adam şamil ünal gene asist yapmış ara pası ile. bizi de sizi de üzmüş. niye mi? gol goldür, arapaslası uzun toplası olmaz. niye mi? ama herkes arapası atamaaaaz :( çavi atarsa gazetene manşet, sedat ağçay atarsa, şamil ünal atarsa kasap. seni de, senin sevdiğini de sevmiyorum artık. beni bu hale getiren önce futbola olan sevgim, sonra da sensin. iskenderun dç 5 : 0 akçaabat sebatspor.



Zirve mücadelesindeki bir diğer maç da iskenderun ekibini 3 hafta önce deplasmanda yenen turgutluspor'la göztepe arasındaydı. göztepe deplasmanda turgutlu'ya 5 attı. 5-0 bitti maç. ve şimdi bu bilgiye dikkat, böyle bir durum la liga'da olsa 8 haftalık blog istatistik bölümü başlığı olurdu iyi dinle; bu 5-0'lık maçta tayfun(2), türker(2), ramazan kahya golleri vardı. bu golleri atan tayfun ile türker eski karşıyakalı, ramazan da eski bir altaylı. yani göztepe'nin can düşmanları. bu da benden ulemaya dilenci bilgisi.



21:45 :(

5 yorum:

Umut dedi ki...

Türker'in Bucaspor'a verdiği hizmeti es geçmeyelim :(

Futbol Vandalı Bodom dedi ki...

peki madem öyle, şöyle bir düzeltme yapayım; geçen sene oynanan türkiye kupası mücadelesinde, türker bucaspor forması ile göztepe'ye gol atmıştı :(

cnyvz dedi ki...

bodom'a açık mektup;

10 yıl önce bıraktım futbolcuya dilenmeyi, aşkımız armaya. hasan çelik'le uyandım çocukluk rüyalarımdan (ki o kral hasan karşıyaka forması da giydi). türker-tayfun şampiyon yapsın bizi; yanağımızdan öpsün bizi!!!11!1!
futbol çok endüstriyel yeaeaaeae her futbolcu her an renk değiştirebilir :(
son olarak 1-2-3 GÖZ GÖZ GÖZTEPE

cnyvz dedi ki...

yazmayı unuttum bu da bonus olsun ramazan benim orta okul arkadaşım. bunla ilgili galatasaray sözlüğe bir şeyler karalamıştım. ondaki sol ayak gerrıt beyl'de yok desem?

http://www.rerererarara.net/sozluk.php?id=603730

Futbol Vandalı Bodom dedi ki...

ben küçüğüm diye kaleye koydular... buradan sonrasını okuyamadım :(

Yorum Gönder