22 Şubat 2011 Salı

Sendika sadece Bank Asya'da değil her yerde!

Tarih 19 Şubat 2011.
Yer; Ankara Yenimahalle Hasan Doğan Stadı.

Amatör Süper Lig'de önem teşkil eden bir maç. Hava yer yer sağanak yağmurlu, stadın yolunu tutuyoruz. Liderlik kovalayan Ostimspor, Yurtkurspor'u ağarlıyor. Desteğimiz kardeşin oynadığı Yurtkur'dan yana. Yurtkur'un durumu ise Galatasaray gibi, bir galibiyet bir mağlubiyet devam ediyor. 



Stada gelip yerimizi alıyoruz. Etrafına baksan sendikadan uzaklaşan Leventdem'in o gün gittiği starbucks'tan daha az adam olacağını göreceksin. O mocha'sını içerken, ben bulanık, yağmur suyuyla yapılmış çaya 1 tl veriyorum içimi ısıtmak için, ama gel gör ki maç öyle bir başlıyor ki yanıyor etraf. Ne kimse bi'Messi bekliyor ne de Kun Agüero. Sahadaki 22 kişi de dahil herkes duran top kovalıyor. Yurtkur 20. ve 33. dakikada 2-0 öne geçiyor, dakika 44 derken Ostim frikikten attığı golle  2-1 yapıyor durumu. Ostim'i destekleyenler daha fazla olduğundan (12>5 bu kadar yani fazla dediğimiz) golden sonra bilinmedik bir dille bağırış çağırış, baasttııaarr Osttiiğğmmm minvalinde çınlıyor kulaklar.


Devre arası dünyanın en sert simidiyle karnımızı doyurduktan sonra 2.yarıya odaklanıyoruz. 2.yarının başında yine duran topla 2-2 yapıyor durumu Ostim. Çok geçmeden 3-2 ve sonrasında 4-2 yaparak farkı 2'ye çıkaran Yurtkur kalesinde hemen golü görerek 4-3 ile oyunu sürdürüyor. Yağan yamurdan daha hızlı bi'şekilde goller oluyor diye düşünürken 5-3'e getiriyor durumu derken 83.dakikada 5-4 yapıyor Ostim ve bastırmaya başlıyor iyice beraberlik için. Zira yenseler Lider ve 2. ile puanları eşitlenecek 3.sıradaki Ostim'in. Fakat maç 5-4 Yurtkur lehine bitiyor.

Sen şimdi Arsenal-Barsa geri dönüşü izleyip, wat e kam bek diye haykırdın biliyorum ama izlemeye tenezzül etmediğin yüzlerce amatör lig maçını görmeden heyecana kapılma diyorum. Sana göre seviyeyi düşürmekse olay, Bank Asya izle bari de ilk 8'e ve son 8'e bak neler oluyor.

Bu hafta sonu sen spormax'e ben Ankara 19 Mayıs 1.Nolu sahaya dilenci. Yurtkurspor - Polatlıspor maçı bizi bekler. İşte Prömiyeerr Dilencilikkk Buuu!!!

3 yorum:

leventdem dedi ki...

efsane :( çıkabileceğimiz en uc noktaya cıktık :(

jose dedi ki...

karşim;

2.foto yağmurlu bir pazar günü oynanan hearts-celtic maçından enstantaneler gibi olmuş yazıyla bütünleşmiş.

Futbol Vandalı Bodom dedi ki...

çubukspor, türk futboluna fazla :(

Yorum Gönder