12 Kasım 2010 Cuma

futbolun gerçek yakışıklıları dedik, inandıramadık!









Şimdi gardaş şöyle bir konu var. bu adamlar, oynadıkları ya da oynatamadıkları futbollarla değil, tipleri ile değerlendiriliyorlar. özellikle bir dudağı kız arkadaşının gerdanında, bir dudağı yu wil nivır wolk elon diyen erkek buna sebebiyet ediyor. amına koyim kız arkadaşlarınızı biraz alt lig maçlarına götürün de bizim futbolcularımızı da görsünler. ondan sonra saçma sapan istekler doğuyor, yok efendim sahadaki duruşu yeter, yok efendim ayağa pas yapan defans lazım modern futbolda, yok efendim karısı süper ( sylvia fan de faart), yok efendim sabır, yok sempatik, yok göt deliği büyük. değil gardaş. futbol bu sizin kalıplarınızın çok dışında bir kavram. ulan dünyada kaç milyon kişi futbol oynar, izler. üç beş tane amua goduumun hollandalısı çıkmış futbol asla senin bildiğin gibi değil, biz şunu yapacaz, şunu yapmayan adama yer yok bilmem ne diye diye kadınsı futbol izleyicisi yarattılar. bu kadınsı futbol izleyicisi de stat köşelerinde, atdhe karşısında altın günü yapmaya başladı. muhtemelen en yakışıklı hangisi soruları soruyorlardır birbirlerine. ben size söyleyeyim en yakışıklısı kim;




şu 1; yunus altun. amua 15 golü geçmediği takım mı var? elazığspor'u da mı hatırlatmadın kız arkadaşına?




2. futbolun f sini bilen(oley be bu cümleyi kullandım) herkesin önünde saygıyla eğilmesi gereken, karizma ile yakışıklılığın vücut bulmuş hali levent eriş hocada mı olmaz?






3. konu açılmışken bir yanlışı daha düzelteyim. ali eren'le yıllar yılı kafa buldun, amına koduğumun barsa'lıları birbirleriyle oynaşıp durdu özgürlükçü kesildin. ali eren nasıl tipsiz? harbi anadolu çocugudu ali eren. aq kemikli surat kenan imirzalioğlu olunca salyaların akar, ali eren olunca ıyh, tü kaka. sensin kaka.





4. ümit ozan kazmaz? aq şu deri ceketi giyip somurtsa totti posterleri asarsın arabanın camına. şu saçlara, şu endama baksana. bunu da mı beğenmez kız arkadaşın?




5. mehmet polat. oha mehmet abimize de mi laf edicen dilo? lan galatasaray'da bir golü var, o golden sonraki sevincindeki karizma mı henrik larsson un gollerden sonra dil çıkarması mı dersem larsson saçları dersin biliyorum. ama dön yolundan aq.



6. zenciden başkası kesmez aga dersen bir doz lukunku vereyim. sana da yaranamıyoz lan.





7. peki masum bakışları ve sol ayağındaki karizma ile saha kenarında gönül telimizi titreten zidane murat hacıoğlu?




8. q7 ümit özat? lan amına koyim adriana lima'nın çocuğunun babası şaşı oğlu şaşı jariç ile q7 ümit özat arasındaki sinerjiyi göremedin mi? adriana lima adamdan anlamıyor, sen anlıyorsun değil mi dilenci?





9. eğer burak akdiş'e laf edersen öbür dünyada bile yakanı bırakmam dilenci. burak akdiş > totti+del piero + del piero faulleri + kız torres






10. mustafa özkan? denizli, gençlerbirliğinde hiç mi dikkatini çekmedi karizması?





11. hans somers? hiç mi galatasaray trabzonspor maçına denk gelmedin de bu her erkeğin kıskanacağı adamı görmedin?





12. adnan aybaba? mert aydın yorumlarını dinleyeceğine biraz gerçek futbol muhabbeti dinleseydin görürdün türkiye'de ne cevherler var.

4 yorum:

leventdem dedi ki...

olm çenem ağrıdı lan bu ne. hans somers ne? ahahha

Futbol Vandalı Bodom dedi ki...

hans somers'in ortasahadaki topla dansı > fatih ürek yılan dansı.

gokmenoz dedi ki...

başkan harfiyen katılıyorum, liste uzar gider ama saplantılı dilolar sinir krizi geçirir. sağlığından etmeyelim :(

Futbol Vandalı Bodom dedi ki...

kesinlikle. şöyle bir düşünüyorum da ne karizmatik adamlar var alt ligde. ama ayağa pas bilmiyolar :(

Yorum Gönder