19 Kasım 2010 Cuma

yeter artık!





Bu adamın her tarafı futbol olsa ne olur? sikimsonik premier lig analizlerinden bıktık artık. mehmet özkan varken orda sana ne oluyo ki? iki dergi editörlüğü yaptın da iddaacı mı oldun aq. lan 1.10'dan yüksek oranlarda zor maç, bir gol olursa maç çözülür. bu tip maçlarda atan kazanır gibi baldırıçıplak cemilem yorumlar nereye kadar sürecek? sıkıysa karşıyaka maçlarını bil. lan 5 tane maç yorumluyon, favori oranlara göre yorum yapıyon sonra vay efendim top yuvarlak. biz 5 yatırıp 15 alma derdindeyiz kirve, biraz mantıklı yorum yap aq.


neyse herkes iddaacı olmuş zaten bu devirde, gelelim futbol konusuna. be adam! iki tane premier lig maçı hakkında analiz yaptın, eski gollerden iki derleme sundun diye avrupa futbolunun duayeni mi oldun? biz de izledik o maçları, seni kim getiriyo ki oraya. bilmediğimiz birşey söyle bize. her maça aynı yorum, her hafta aynı curcuna. iki tane yabancı teknik direktörü övdün diye ilerici futbol adamı, modern futbolun prensi ilan edildin dilenciler tarafından.



ama serdar ali çelikler çıktı yerli hocaları savundu. körü körüne değil. türk futbolcusu yabancı futbolcu yok, iyi futbolcu kötü futbolcu, iyi teknik direktör var dedi. herkesin aynı şeyi söylediği bu alemde farkını ortaya koydu. ama bunları gören yok. neden? çünkü iki tane yabancı hoca, iki tane corç best ve benzeri adamların hikayesini anlatmayan modern futbol düşmanı. hanginiz çıkıp messi hakkında biraz eğri oturup doğru konuşabildiniz? varsa yoksa, futbolun allahı bilmem ne fiyaskolar. cristiano ronaldo > messi gardaş.



işte böyle mert aydın gibi çakma futbol müdavimi adamlar yüzünden futbola bakış açısı değişti bir nesilin.



Ogan tarhan gibi bir adam varken böyle mert aydın'ların ne işi var ekranlarda, insanlar bu adamları izlemeye nasıl katlanıyor anlamış değilim. ogan tarhan futbol kitabıdır. ama işte ekranlarda barcelona yavşaklığı yapmayanı izlemez oldu artık insanlar. sokayım barcelona'ya, bıktım mert aydın'ın barcelona'yı övmesinden. kötü takım değil tamam, ama bıktık aq.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Hahahaha la olm şakamısın sen? Ogan Tarhan'ı övüyorsun lakin tanımıyorsun sanırım. Ogan'ı övüp sonrada Barcelona'da bıktık yazmışsın fekat, bilmiyorsun ki tanımadan övdüğün Ogan Tarhan sıkı bir Barcelona taraftarıdır,sempatizan demiyorum bak direk taraftarıdır, Goal'deki köşesinde defalarca yazmıştır, hatta Şov'daki iddaa programında bile birçok defa dile getirmiştir.Ogan Tarhan avrupadan futbol programı yapsada senin gözün biraz Barcelona yavşaklığı görse...

Vallaha iyi güldürdün gece gece...

Futbol Vandalı Bodom dedi ki...

:(


ogan tarhan'ın da iddaa programlarını izledik. xavi iniesta yok diye mi konuşmuyordu. yayıncılık değil yalama yapıyor bu mert aydınlar. ogan abimiz öyle değildi. barça taraftarı olduğu konusunda haklısındır, ama ondaki avrupa futbolu bilgisi bu mert aydınları top diye oynar.

gokmenoz dedi ki...

show tv'deki analiz manyağı doktoru izlemekten usansam da sırf Ogan Tarhan ve Zeynep Evrim Aydın için izliyordum. Bunlar evlensin hatta lan bile demişliğim oldu :(

ayaküstü kupon doldurandan tavsiyeler almak > mert aydın'ın 1'e 2.74 veren kuponları :(

Futbol Vandalı Bodom dedi ki...

murat özarı'nın; o teomanı bi yakalarsam var yaa haykırışı > mert aydın'ın gülüşü.

Adsız dedi ki...

Haklısın, Ogan Tarhan'ın bilgisi sadece Mert Aydın'a göre değil,daha nicelerine göre apayrı bir seviyededir. Bunda menajerlik mesleğininde payı vardır elbette.

Programında pek Barça geyiği yapmadığıda doğrudur, neticede iddaa programıydı, maç maç yorum yapıyordu. Barça maçlarına sıra geldiğinde rengini belli etmişliği vardır fakat, "Eto'o formsuz, yedeği Larsson'da uzun süreli sakatlandı, şampiyonluk gidebilir allah korusun." deyişini dün gibi hatırlarım sbt :(.

Futbol Vandalı Bodom dedi ki...

:(

http://www.sporx.com/ozel/roportaj/amauri-gera-ve-legrottaglieSXHBQ162987SXQ

o zamanlar barcelona ile şuanki barcelona arasında benim gözümde uçurum var başkan. gene revaştaydı ancak bu zamanlar gibi değildi. bilmem anlatabildim mi.

ogan abimiz galatasaraylıdır zaten. mehmet topal'ın da menejerlerinden biri olması lazım.

keşke gene ekranlara dönse :(

mehmet özkan'ı da severim ama bu arada.

neyse bugünlük yeter, yattım ben. öptüm bye.

leventdem dedi ki...

mert aydın'a laf yok ! :D

Yorum Gönder