20 Kasım 2010 Cumartesi

yozlaşmış müziğe karşı arabesk kültür vol1





Bu adamın her tarafı oktav olsa ne olur? böyle safsatalarla gene yıkanmaya devam ediliyor beyinler. ibrahim tatlıses'ten uzun hava dinlemeye katlanamayanlar, cem adrian efendinin katmerli 7 oktav sesi var saçmalığıyla yanıp tutuşuyor. bu kadar saçmalık olabilir mi? bu nasıl albüm kapağı amına koyim. ya işte böyle albüm kapakları, iki saç stili, kuul tavırlarda iki laf, 15 dakikada yazılmış iki şarkı sözü ile gene genç kızların gönüllerini fethettiniz, tebrikler. sizler yenilikçisiniz bizler geri kafalı, sizler ilericisiniz bizler yobaz. bu adamları idol almaya çalışan küçük ler ayna üzerinden öpüşmeye başlar yakında. herşey mübah gardaşlar, günümüzde böyle sikimsonik işler moda. arabesk ve metal müzik sevdalısıyım diye unfollow ettin, içki masasında cem adrian ile exgörlfirend'ine mesaj atayım mı atmayayım mı ikilemine düştün. bizse o sofralarda katmerli oktav lafları ile değil bu adamlarla, bu albümlerle dertlendik;










daha genişletirim bu efsane şarkıcıların fotoğraflarını ama ilerde derin arabesk incelemesi yapacam ona saklıyorum.

gelelim sözün özüne; türk milleti böyle cem adrian gibi adamları örnek almayı, dinlemeyi ve facebukta paylaşmayı bıraksınlar. biz küçük emrah'ın şarkılarını paylaşsak kan çıkar amına koyim. ama oraya can yücel fotoğrafı koysam ve altına iyi düşün öyle sev şarkısının sözlerini, ceylan'ın zor değil şarkısının sözlerini, selahattin özdemir abimizin hem yaratıyorsun hem unutuyorsun şarkısının sözlerini yazsam like'larsın biliyorum.

böyle sikimsonik albüm kapaklarıyla ilerici tavır sergilemeye çalışan adamlar bizi kandıramazlar, keza katmerli 7 oktav ses palavralarına da kanmayız.lan emrah 5 yaşındayken ne türküler okuyordu aq, ibrahim tatlıses'in sıra gecelerinde attığı ağıtları cem adrian atabilir mi? açın ibrahim tatlıses'in ah keşkem albümünü, a yüzünün 3. şarkısı kimde varı dinleyin de ses nasıl olur duyun.


azer bülbül, selahattin özdemir, bergen, müslüm baba. bu adamlar biz, bizden. cem adrian ise yozlaşmış yabancı hayranı salsa kızlarının yeni oyuncağı. sevmiyorum sizi müzik dilencileri.


cem adrian'ın ismi güzel allah var. ingiltere championship'te oynayan türk futbolcu olsaydı bloglara ne malzeme çıkardı.

ekleme; lan bu cem adrian'ın albümünü alıp arabaya koysam babam eve almaz beni aq.

6 yorum:

cerman dedi ki...

asahahhahahaha ayna

dünya şamp açılışında müslüm vardı cem değil :(

Futbol Vandalı Bodom dedi ki...

:(

kırosun filip yaaa

leventdem dedi ki...

ıyyy filip. (ilk album kapağı ne öyle harbiden ya ahasj)

cnyvz dedi ki...

cem adrian hem şizofren hem gay amk. (gay'ı okurken yumuşatmayın, yazıldığı gibi okuyun)

Futbol Vandalı Bodom dedi ki...

gay may dinlemem kayarım ben aga diyen adamlar > sesini orangutan gibi çıkarığ şarkı söylemeye çalışanlar :(

Adsız dedi ki...

neymiş cem adrian'ın şarkısında winamp equalizer tavan yapıyormuş amına koyum adam neşet ertaş'ın aydost çekişini dinlememiş ki tabi ona dilenir.

Yorum Gönder