5 Ocak 2011 Çarşamba

Başarının adı cem özer




Birlikte rol aldığı 90-60-90 dizisiyle Türk sinemasına armağan ettiği Nurgül Yeşilçay’dan boşanmasını bekledin di mi “Borçları yüzünden karısının parasını bitirdi. Nurgül’ün sabrını taşırdı” lafını sokmak için… Peki Cem Özer’in yanında Nurgül de kim oluyor dilenci? Cem Özer’e kız mı yok? Kadının kralı Esin Maraşlıoğlu’nu bilboard’lara ilan vererek sen mi tavladın? Taksinin arka koltuğunda götürdüklerinin sayısı, asal sayı bile olamaz desem?


Aşk hayatını çekememek mi neden oluyor sendeki Cem Özer kompleksine anlamadım. Kemal Belgin Türkiye’ye üç puanlı sistemi getirdi diye saygıda kusur etmezsin, Cem Özer’i talk-show’un yaratıcısı olmasına rağmen günah keçisi ilan edersin? Sen gerçekten samimi misin?


Cem Özer olmasa Cem Yılmaz olmazdı, yoktu!!! Laf Lafı Açıyor sayesinde televizyona bağlanmaya başladık Türk halkı olarak. Hele bir de yaz mevsimi gelince dekorun, hatta yerin ve zamanın değişmesi.. Mustafa Sandal’ı konuk ettiği ve kahkaha tufanının koptuğu program, Reyting Hamdi’ye bile konu olmuştu ince bir zeka ürünü olan “Karadeniz’de dağlar kıyıya neden paralel Musti?” sorusu hatırlatılarak…


Sadece sen değil meslektaşları da çekemedi Cem Özer’i ama tüm Bizans oyunlarına rağmen yine de dibe çekilemedi Cem. Berbat bir şovmen ama ortalama bir dizi oyuncusu (Biz Size Aşık Olduk başyapıtı) olan Beyaz’a da yolu Cem Özer açmadı mı sinema için?


Neye el attıysa, başarılı oldu.. Türkiye’nin tek gerçek starı Küçük Emrah’ın “Vurmayın” filminin Small Emrah’ın bugüne kadarki en başarılı projesi olmasında Fatmagül’ün suçu var, Cem Özer’in payı yok.. Yemezler.. O filmde sadece oynamadı, “Kötü adam nasıl olunur?” ders verdi Cem Özer. Tıpta okuyorum ayağına okey oynamaya gitti, esrarla yakalandı ihale yine Emrah’a kaldı. Üst komşusu eski Galatasaraylı Çingene Arif’in eski sevgilisi Leyla Adalı’ya da gereken cezayı kesti. Sen sanıyor musun ki Ezel dizisinin lokomotifi Kerpeten Ali doğaçlama bir dizi karakteri. Net Vurmasınlar’daki Cem Özer’den arak.



Kral Hakan Şükür’ün unutulduğu bu zamane çağında Berlin in Berlin’de ölen kardeşinin eşine de sen mi sahip çıktın dilenci? Ya da absürd komedi denemesi olan Karışık Pizza’nın kallavi bir drama (Sarı Mersedes gibi) dönüşmesine sen mi neden oldun dilo? Üzgünüm ama adam başarılı beyler. Neye el atsa başardı. Neredesin Firuze’ye de renk katmadı mı? Galatasaray Türkiye’dir, başarının adı Cem Özer’dir.

6 yorum:

gokmenoz dedi ki...

noktasına virgülüne, tüm imlasına kadar katılırım.

cem özer, dilo'yu üzer. :(

leventdem dedi ki...

hıçkırıklara boğularak okudum? arka fonda "maksat muhabbet olsun" çalıyor desem ??? karışık pizza izleyip taksi'ye binmenin hatrına 3 yıl boyunca bunun dinlemedim de de unfollowlaşalım?

berlin in berlin deyince aklına hülya gelir :( eh be dilo... laf anlatamıcam sana.

Futbol Vandalı Bodom dedi ki...

üstat albüm çıkarmıştı, ne de güzel albümdü. albümün kapanışındaki konuşması > halk için sanat :(

jose dedi ki...

berlin in berlin filminde mürtüzü izledikten sonra "ulan şu cem özer gibi oyuncu yok memlekette" diye düşünmüştüm.bu yazı ile düşüncelerim kesinleşti artık.

vurmayın filmindeki cem özer oyunculuğu > bütün bitirim roller :(

harika bir yazı belgarath'tan.

jose dedi ki...

vurmayın fılmı demısken kucuk emrah'ın fılmın basında camı cerceveyı ındırdıgı o gercekcılıgıde es gecmeyelım.

http://www.youtube.com/watch?v=ellbXNulXpE

Adsız dedi ki...

Fatih Sultan Mehmet e dil uzatan gecmisini bilmeyen adam yerine koyamayacacim densizin birisi

Yorum Gönder