13 Ocak 2011 Perşembe

Daha iyi solak geldi mi?



Sana göre Arjantinli Celil, bana göre karşısındaki sağ kanatlar sefil! Kumaşından kuşkun var gibi geliyor bana yoksa şüphen mi var…


Evet Anıl’ın golüne kenarda sevinerek gerçek Galatasaraylı olan İnsua ve Beypazarı Şeker maçında Mustafa Şahintürk model poposu ile topları saklayıp Marek etme Heinz ortaları ile galibiyeti getiren Culio. Sence de takımda 2 Arjantinli’nin olması tesadüf mü? Dön yolundan dilenci ve oynadığı sürede kalitesini özellikle kumaşını ispatlayan, 5. haftada 6-0 biten Konyaspor maçında attığı golle galibiyetin ve hatta sezon sonundaki şampiyonluğun mimarı olan Carrusca’nın hakkını ver.


Carrusca’nın kupadaki Denizlispor maçında attığı aşırtma golünün, Emre Belözoğlu’nun Mallorca’da attığı aşırtma golünden farkını söyler misin bu arada?


Carrusca, hilbert gibi bek denenseydi, şimdi insua'nın bindirmelerini överek yedirdiği gollerin üzerini örtmek için çarşafa gerek kalmazdı.


Unutmadan; Arda şov'un olduğu, Mehmet Topal'ın gelir gelmez 11 çıktığı 3-2'lik Liverpool maçında Carrusca sonradan değil de ilk 11'de başlasa skor 4-3 lehimize idi. sbt :(

3 yorum:

gokmenoz dedi ki...

6-0'lık Konya maçında en çok Carrusca'nın attığı gole sevindim desem?

L.pool maçındaki yarım volesi gol olmadı diye 2 gece insomnia takıldığımı eklesem.

Harcandın Carrusca, futbol dilencileri seni de harcadı.

jose dedi ki...

aslında her şey galatasaray'a imza attığında kendisine "kapuska" denilmesiyle başladı desem ?

konya maçında kısa mesafede o kafayla attığı golü aguero atsa diloların bloglarına konu edilirdi net. :/

leventdem dedi ki...

carrusca'nın kumaşı > diğer kumaşlar > coumas > tamas

Yorum Gönder