13 Ocak 2011 Perşembe

Fenerbahçe'ye Türkiye Kupasını kazandırabilecek tek adam..Ümit Özat!


güzel ülkemde her teknik adam jose mourinho,pep guardiola gibi popüler çalıştırıcıların gerek oynattığı futbol,gerek imajı nedeniyle izinden giderken o rubin kazan'ın hocası kurban berdiyev'i idol aldı kendisine elinden hiç düşürmediği tesbihi ile..bu bile ne kadar idealist bir adam olduğunu göstermez mi? farkımız tarzımız diyor yani özat..

dur dilo "futbol bilgisi,oyunu okuması yeterli değil :/" diye burun bükme hemen.futbolu bilmeyen adamı köln'de kaptanlığa getirirler mi? amına koyim adamların akademisi bile var bu iş üzerine.bu sezon ankaragücüyle seni 2 defa üzdüğüne bile girmiyorum bile bak.

sen nasıl olsa futbol oynarkende saydırdın amansızca ümit'e "ağbi statta orta yaparken korkuyorum bigün top yüzüme falan gelip çarpacak diye ahahah" taşak geçerken yüreğin sızlamadı belki ama bugün canerler,andre santosları görünce takımının sol bekinde artık sızlıyor mu? roberto carlos varken bile aradın ümit'i kabul et :(

kısacası aziz yıldırım bu işi biliyorsa aykut'tan sonra,pier van hoydonk'tan önce ümit özat'ada firsat vermelidir.rıdvan,oğuz,aykut yani nereye kadar aq.

2 yorum:

Futbol Vandalı Bodom dedi ki...

ümit özat'ın 2002 dünya kupası performansı > uzay futbolu oynayan la liga temsilcileri

aayla dedi ki...

mourinho bizden biri. net. tercümanlıktan başlayıp bu günlere kadar gelmesi, emeğe ve emekçiye saygısı takdire şayan.
konuya dönecek olursakta:
ümit özat trivelası > quaresma trivelası

Yorum Gönder