12 Ocak 2011 Çarşamba

Hadsiz!



şu adamın yüzündeki sevimliliğe bakın hele..aksaray üst geçidinde saat satıyor olsa sırf şu güleryüzü için düşünmeden alırım o saati 20 lira fiyat bile çekse. net :(

ama şu alt resimde ki vatandaş, bu sempatik nijeryalı için mülteci benzetmesi yaptı ve "bu nedir hocam? tekneyle gelen arkadaşlardan mı" dedi kendi şov programında.

şimdi kendini çok bilmiş sanan o.bayülgen, kendi entellektüel dünyanda takıl,foto falan çek.amaaa! futbolcularımıza(hele ki yukardaki gibi sempatik zencilere) laf atma!

git ne bileyim bazı sahneleriyle eşkıya'nın kötü bir kopyasını yaptığınız hemşo filminde oyna(ki o da bir sikime benzemiyordu) sanat falan yapıyorum zannet kendi çapında işte..lakin emenike,nonda,keita,coulibaly,mususi gibileri diline dolayıp komiklik yapayım derken sıçıp sıvama bir daha!

ezilenin dostu alt lig sendikası olarak bu çirkinliğe tepkisiz kalamazdık.alt liglerde top koşturmuş sempatik emenike'nin yanındayız.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

aksaray üst geçidinde saat satan afrikalı = bu nedir hocam? tekneyle gelen arkadaşlardan mı ? sbt :(

okan b. nin yaptığını sende yapmışsın. net.

jose dedi ki...

@emre

üzdün.

bikere onlar hep bizlere sempatik gelir.farkındaysan meslek sahibide yapmışız,saat satıcısı demişiz.ee mülteci kinayesinde bulunmamışız?sen hiç zenci holding patronu gördünmü afrika kıtasından göç eden?

Beerrrdush Forever !!! dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Beerrrdush Forever !!! dedi ki...

Jose adamsın. Ayrıca O.Bayülgen işte daha ne bekliyorsunuz ki. Ayrıca "O." kısmına dikkat edin bence.

Yorum Gönder