30 Ocak 2011 Pazar

Uyuma moda gurmesi, Her şeyden önce Kadirizm var!

Sokaktaki her 10 kızdan 6'sının ayağında popüler düzenin dibine vurdukları tek şey var: UGG. Ama devir değişti e tabi Çelik de değişti. Uzun bi'süredir erkekler de giymeye başladı bunu. Yurdum kızlarından tut erkeklerine kadar ses soluk çıkmadı değil çıktı tabi de nasıl çıktı? Esnerken ağzımızı kapamadık diye kızan sen, çaya 6 şeker atıyoruz diye oha diyen yine sen, Brad Pitt burnunu karıştırsa ay çok şeker dersin biliyorum. O yüzden O Ugg giyince de ses etmedin, çok yakışmış yeaa diye inledin be köylü güzeli :(


1970 yılında sörfçüler denizden/okyanustan çıktıktan sonra ayaklarını üşütmemek için üretildi bu botlar ama dediğimiz gibi artık pazara giderken bile giyiliyor. Şimdi konuyu şuraya çekeceğim; Hollywood filmlerini izlemekten Türk sinema sektörüne yönelmedin ki ama sen. Brad Pitt'in, Ben Affleck'in, dedem yaşındaki Bruce Willis'e dilendin, onlar Ugg giyince göz bebeklerinin şeklini kalbe çevirdin. Ne oldu Justin'in kız gibi sesi büyülediği yetmezmiş gibi Ugg'ı giyince sarhoş mu etti? Hakikaten yordun dilenci ya.


Ayıptır ama senin bu yaptığın! Daha kızlar Ugg giymezken, Kadir abimizin ileri görüşlülüğü ve modayı yıllar önceden belirlemesine niye methiyeler düzmedin? En iyi yardımcı dilenci oscarını aldın bu yaptığınla, tamam ama her şeyi başlatan, büyük bir ideoloji olan Kadirizmi niye es geçtin? O yüzden susmayacağım sana karşı, Kadir abimi örnek alıp, onun ideolojisini sürdürecek ve yaşatacağım. Zira bir moda varsa, O'nunkidir moda!

6 yorum:

leventdem dedi ki...

:(

kadir inanır'a nası yakışıo mk anlamadım. öyle bi karizma.

belgarath dedi ki...

kız arkadaşımın ugg giymesini isterim desem?
klişeleri severim, popüler kültür nirede ben de giderim.
sen kenzo parfüm kullanmak nedir bilir misin?

gokmenoz dedi ki...

calvin klein crew desem, kızlar toplanacak buraya, susuyorum :(

jose dedi ki...

bufalo bot > bütün botlar.

Dejan dedi ki...

chewbacca botu alayına gömermiş hakkattenç

cnyvz dedi ki...

kadir inanır net üzmüş. ugg giyen kızlar belgarath'ın olsun. kız arkadaştan ayrılma sebebidir ugg.

Yorum Gönder